Актуално Какво ще се случи...

„Мистър Грешен“, еп. 28 – какво ще се случи…

Добави коментар

Езги връща огърлицата на лекаря и отива в ресторанта, но дали Йозгюр ще иска да говори с нея след станалото? Вижте какво ще се случи в еп. 28 на турския сериал „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 октомври 2023 по bTV Lady.

В еп. 27 на турския сериал „Мистър Грешен“ Наближава рожденият ден на Езги. Докато Йозгюр подготвя специална вечер за Езги, Сердар организира парти за рождения ѝ ден, на което са поканени родителите и близките ѝ. Езги се оказва на партито, без да желае. По стечение на обстоятелствата Йозгюр също пристига.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 28 на „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 октомври 2023 по bTV Lady.

Сердар се заяжда с Йозгюр след като подарява колието на Езги.

Езги се ядосва на приятелките си, че са позволили на Сердар да организира партито, след като тя не го харесва?!

Езги връща огърлицата на лекаря и отива в ресторанта, но дали Йозгюр ще иска да говори с нея след станалото?

Действието продължава от предния епизод. Левент вижда Йозгюр и се опитва да предотврати предстоящия сблъсък, като се преструва, че не се чувства добре, но Сердар също излиза, като казва, че е изненадан, че имат неканен гост.

-Йозгюр, знаеш ли, че закъсня?! Защото най-готиният мъж, грабна най-готиното момиче!

Йозгюр се интересува, дали най-готиното момиче знае за тава. Сердар го пита, дали ако Езги не е знаела е щяла да дойде, дори тя му е благодарила за този незабравим ден, при това му го е подшушнал на ухото. Левент за пореден път се опитва да предотврати сблъсъкът между двамата, но Сердар предизвиква Йозгюр като казва, че за момент се е бил притеснил, че може да има нещо между Йозгюр и Езги, но се оказва, че той е бил само служител и е изпълнил задължението си, като е помогнал на Езги да види грешния и да отиде при правилния мъж. Ядосан Йозгюр нанася удар на Сердар в лицето и си тръгва разочарован.

В същото време Езги ядосана пита приятелките как са позволили на Сердар да организира всичко това и защо са го скрили от нея. Джансу се оправдава като казва, че е мислила, че ще бъде щастлива. Езги я пита, като я гледа така, дали е щастлива?!

Идват Левент и Сердар. Сердар лъже, че се е ударил във вратата и прави комплимент на Езги, че огърлицата много ѝ отива.

Езги сваля огърлицата и я връща на Сердар, като се извинява, че без да осъзнава му е дала надежди, но между тях нищо не може да има.

Езги тичайки напуска партито.

Действието прескача Езги пристига в ресторанта и отива при Йозгюр, който тъжен пие уиски на бара. Усмихната Езги го поздравява и се извинява, че е закъсняла 5 минути. Езги се чуди какво става, защото Йозгюр се държи странно и го пита какво има.

Йозгюр задава въпрос на Езги, какво правят от два дни, какво преживяват… Езги с усмивка го пита, какво, но тази усмивка бързо угасва, защото Йозгюр отвръща, че това което преживяват със сигурност не е любов и най-добре е да спрат до тук и да сложат точка, а и вече няма нужда да идва на работа, но ще получи заплата за месеца, все едно е на работа, а и така ще е по-удобно за нея, защото нали и без това искаше да се мести.

-Няма нужда да се виждаме повече! – отсича Йозгюр.

Шокирана Езги с трепереща брадичка го пита, дали това е било всичко… Момичето треперещо се обръща и напуска ресторанта плачейки.

Страдайки и плачейки Езги отива на своето тайно местенце, за да намери утеха

Езги намира картичка на земята.

С теб станах друг човек, ти си всичко на-хубаво, което не вярвах, че ще се случи! Честит Рожден Ден!“

Езги не знае, че картичката е написана от Йозгюр, но я взема.

Действието се връща в ресторанта, където Озан пита Йозгюр, защо е тук, нали се е подготвял да прави изненада на Езги. Озан е учудени и го пита, какво е станало, а Йозгюр му отговаря, че между тях с Езги всичко е свършило.

Родителите на Езги, Джансу и Дениз се притесняват къде може да е Езги. Невин кара Джансу да се обади в ресторанта, но Езги се прибира. Джансу признава на Езги, че не са предполагали, че ще се ядоса толкова много. Ядосана Езги им казва, че я познават от векове и ако малко са се били замисли, и са се опитали да я опознаят, са щели да предположат.

Езги пита, чичо си Юнал, дали с него може да се върне в Бурса. Джансу и Дениз я молят да не заминава, защото те не са искали да я обидят, а да бъде щастлива.

-Радвам ли се, щастлива ли съм според вас? Не ме карайте да ставам груба!

Езги отива да си събере багажа.

Юнал и Невим излизат на балкона, защото не разбират какво се случва с дъщеря им, където излизат и Севим и Фитнат, които пък не може да се свържат с Йозгюр, като си мислят, че той е с Езги и заедно празнуват рождения ѝ ден. Родителите се карат, когато излиза Езги и казва на Севим и Фитнат да оставят родителите ѝ намира. Виждайки Езги Севим и Фитнат са изненадани и се чудят, къде и с кой може да е Йозгюр.

Йозгюр се прибира в къщи тъжен и в лошо настроение, което притеснява майка му. Фитнат мисли, че сигурно е за заради Езги, но по-добре сега да страда, отколкото по-късно.

Сутринта Севим и Фитнат съобщават на Йозгюр, че ще се прибират.

Йозгюр отива при Толга, който е спрял разрешителното за новия ресторант на Йозгюр. Разбираме още, че Толга и Йозгюр са братовчеди и още от малък Толга завижда на Йозгюр.

Йозгюр предупреждава Толга за последен път да го остави намира.

Джансу и Дениз не разбират какво е станало, че Езги им е толкова ядосана. Джансу пита Левент, дали знае нещо, но той не разказва на Джансу какво се е случило на рождения ден между Сердар и Йозгюр.

Майката на Езги вижда, че момичето ѝ страда и я пита, какво е станало, че за една нощ се е отказала от всичко и се е върнала в Бурса. Езги не може да разбере майка си, нали тя е искала да се върне в Бурса.

Йозгюр съобщава на колегите си, че Езги няма да работи повече в ресторанта.

Дните минават... Йозгюр и Езги продължават да са тъжни и да мислят един за друг.

  • Какво ще се случи между Йозгюр и Езги?

Ще разберем съвсем скоро….

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мистър Грешен

„Мистър Грешен“ – ФИНАЛ скалъпен набързо

„Мистър Грешен“, еп. 42 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 41 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 40 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 39 - какво ще се случи