Актуално Какво ще се случи...

„Мистър Грешен“, еп. 26 – какво ще се случи…

Добави коментар

Йозгюр разбира, че наближава рожденият ден на Езги, и решава да я изненада. Сердар също така разбира за рождения ден и казва на майката на Езги, че ще направи голяма изненада на дъщеря ѝ. Вижте какво ще се случи в еп. 26 на турския сериал „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 29 септември 2023 по bTV Lady.

В еп. 25 на турския сериал „Мистър Грешен“ Езги и Йозгюр си признават, че са влюбени един в друг. Тъй като майките на двамата смятат, че децата им са напълно неподходящи един за друг, двойката не може официално да обяви за връзката си.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 26 на „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 29 септември 2023 по bTV Lady.

Йозгюр разбира, че наближава рожденият ден на Езги, и решава да я изненада. Сердар също така разбира за рождения ден и казва на майката на Езги, че ще направи голяма изненада на дъщеря ѝ.

Озан носи кошница с череши на Дениз. Въпреки че Левент е говори с дъщеря си, Джансу продължава да го отблъсква.

Озан е на пазар и пазарува продукти за ресторанта, когато погледа му пада върху черешите. Той пълни една кошница и носи на Дениз. Тя е изненадана и го пита, как му е хрумнало, а той ѝ припомня, че като деца са се катерили по черешите, а сега нямат тази възможност.

Езги влиза в кабинета на Йозгюр и вижда върху бюрото му досието си и си мисли, че Йозгюр е видял рождената ѝ дата и се е заел да ѝ подготви изненада.

Майката на Йозгюр и леля му решават да покажат пред Йозгюр истинското лице на Езги. Те са решени да кажат за гаджето на Езги пред двамата, за да видят как ще реагира Езги, дали наистина лъже Йозгюр.

Левент казва на Джансу, че е разговарял с дъщеря си, но Джансу не се интересува от това.

Севим и Фитнат отиват в ресторанта при Езги и Йозгюр. Езги и Йозгюр ги уверяват, че тя няма друга връзка. Севим казва, че майката на Езги твърди, че дъщеря ѝ има връзка с някакъв лекар. Езги казва, че явно е станало недоразумение. Останал насаме с майка си и леля си им казва, че Езги не може да има връзка с друг, защото има връзка с него.

Севин и Фатма решават да намерят доказателства и докажат на Йозгюр, че Езги има връзка с въпросния лекар Когато получават името на д-р Сердар Йозтюрк от портиера Хайдар, те го търсят в интернет и се сещат за мъжа, който е дошъл на сватбата и е танцувал с Езги.

В същото време Сердар изпраща покана на Джансу и Дениз за рождения ден. Дениз подчертава, че след като той се е заел организацията е сериозна. Джансу се прехласва по мястото, което е избрал Сердар, а Джансу смята, че е прекалено, защото дори не са излезли на вечеря заедно. Джансу казва, че Сердар обича показността.

-Джансу, Сердар знае за интереса на Йозгюр към Езги и тази показност е насочена към него!
-И какво от това, конкуренцията не вреди на никого! Поне на мен не вреди!

Йозгюр пита Езги, дали нещо има със Сердар, след като майка ѝ е казала така на неговата. Езги се ядосва на въпроса на Йозгюр. Той ѝ казва, че знае за опитите на Сердар да я впечатли. Езги все така ядосан му казва, че ако е била впечатлена от Сердар, снощи е нямало да се случи това между тях. Йозгюр казва, че го е казал на шега…

Дениз и Джансу идват в ресторанта при Езги и казва, че майка ѝ е приготвила вечеря-изненада, нали ще дойде. Джансу напомня на Езги да не се надява, че мъж като Йозгюр ще ѝ направи някаква изненада, и да не забравя, че той е Мистър Грешен...

Езги отговаря, че не очаква от Йозгюр, а от Емре и Гизем.

Сердар купува за подарък на Езги ефектно колие за рождения ден на Езги.

Йозгюр пита Езги, дали има планове за утре, защото една важна група ще дойде в ресторанта и ще бъде добре и тя да присъства. Езги веднага се съгласява, като казва, че след вечерята с майка си веднага ще дойде.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мистър Грешен

„Мистър Грешен“ – ФИНАЛ скалъпен набързо

„Мистър Грешен“, еп. 42 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 41 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 40 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 39 - какво ще се случи