Актуално В програмата

MasterChef тества лимитите на хоби-готвачите

Добави коментар

Напрегнатите кулинарни битки в MasterChef продължават този петък и събота от 20:00 ч. по bTV.

Още в петък легендарната кухня на предаването ще се превърне в истински кошер, от който ще отпадне една пчела. По време на първото си предизвикателство хоби-готвачите ще трябва да стиковат уменията си и да работят в синхрон, ако искат да спечелят имунитет, който ще им гарантира оставане в шоуто поне още една седмица. Четирима талантливи кулинари пък ще участват в мастърклас, воден от chef Таралежков. „Традиционна рецепта по иновативен начин“ ще покаже кой е най-старателният ученик, а той ще получи мастърпрестилка – невероятна възможност за оставане в надпреварата и промяна в хода на събитията занапред.

Петък вечер ще се окаже доста предизвикателна за Мис България Вселена Лора Асенова, която ще попадне не в една, а в цели две смущаващи ситуации. На помощ на моделката ще се притече дори Chef Кустев, за да я предпази от още неприятни моменти.

Първият стрес тест за сезона ще бъде белязан от „проклятието на MasterChef“ – крем-карамелът. Освен че ще предизвика истинска паника за някои от готвачите в кухнята, стрес тестът ще се окаже и окончателен крах на лимитите на един от тях. Дали след проблемите ще има поводи за щастие за Лора, кой участник ще вземе съдбовно решение и кой ще напусне кухнята на MasterChef, зрителите ще разберат в петък вечер от 20 часа.

В събота вечер MasterChef ще покаже, че креативността е едно от най-важните умения за един кулинар. Интересно предизвикателство с белезници ще постави участниците в директен челен сблъсък, в края на който chef Кустев категорично ще откаже да опита едно от ястията и ще изплюе друго.

Отборната битка на свой ред ще тества умението на хоби-кулинарите да удовлетворят широката палитра от вкусове на всеки клиент. Кои са по-добрите готвачи ще се реши на специална вечеря, на която журито няма да може да пробва ястията и ще разчита на най-сериозните си критици – децата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи

Последният мъжки дуел за този сезон на MasterChef изпрати Виктор Анчев вкъщи

В програмата:

20:00 01.12.2023
Тв програма bTV
14:00 02.12.2023
Тв програма bTV Lady
20:00 02.12.2023
Тв програма bTV
14:00 03.12.2023
Тв програма bTV Lady