Кино

Марк Уолбърг ще продуцира филм за Гай Юлий Цезар - "Римлянинът" (The Roman)

Добави коментар

Марк Уолбърг (Mark Wahlberg) ще продуцира нова историческа драма за Гай Юлий Цезар - озаглавена "Римлянинът" (The Roman).

Марк Уолбърг  (Mark Wahlberg) ще продуцира нова историческа драма за Гай Юлий Цезар - озаглавена "Римлянинът" (The Roman).

Актьорът и неговият партньор в продуцентството Стивън Левинсън ще работят по оригиналната лента "Римлянинът", която ще разказва за младия армейски генерал много преди да влезе в политиката.

Сюжетът на филма "Римлянинът" (The Roman) е съсредоточен върху отвличането и поробването на Цезар и неговите мъже от киликийски пирати и извоюваната от тях свобода. Според преданията бъдещият владетел бил толкова упорит и арогантен, че поискал от похитителите си двойна сума на определения от тях откуп за безопасното му завръщане. След бягството си Цезар изпълнил обещанието си да се завърне и да убие похитителите си, като ги разпъва на кръст.

Сценарият е написан от Травис Бейкър и Ричард Тан. Уолбърг и Левинсън се споразумяха с актьорите от хитовия си телевизионен сериал "Антураж" за създаването на версия на големия екран.

Марк Уолбърг ще се появи скоро в четвъртата част на поредицата "Трансформърс" и ще започне снимките на продължение на хитовата комедия "Тед".

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Марк Уолбърг , Mark Wahlberg

Уил Фарел в неравностойна битка с Марк Уолбърг в "Баща в излишък"