Кино

Уил Фарел в неравностойна битка с Марк Уолбърг в "Баща в излишък"

Добави коментар

Уил Фарел в неравностойна битка с Марк Уолбърг в "Баща в излишък"

Двама от най-забавните актьори на Холивуд - Уил Фарел и Марк Уолбърг, надяват ръкавиците и се впускат в оспорвана битка за сърцето на едно чудесно семейство в предстоящата комедия Баща в излишък.

Брад (Уил Фарел) е любящ пастрок на двете деца на съпругата си, които, обаче, не го харесват много-много. Нещата допълнително се усложняват, когато от странстване се завръща биологичният баща на децата Дъсти (Марк Уолбърг), зарязал семейството си преди години. Новопоявилият се в семейството татко е пълна противоположност на леко смотания добряк Брад. Дъсти е лошото момче с мощен Харли Дейвидсън и релеф, който никоя тениска не може да скрие. Въпреки годините на тотално пренебрегване на семейството, сега той е твърдо решен да ги спечели и да разкара завинаги Брад.

Марк Уолбърг е сред изключителните величия на Холивуд, които доказаха, че могат с лекота да преминават от екшън роли, през драматични такива, до това да ни разплакват от смях. Последно зрителите го гледаха в Тед 2 в ролята на Джон, чийто най-добър приятел от детинство – плюшената мечка Тед, оживява. Марк е участвал във филма като От другата страна, Планетата на маймуните, Трансформърс: Ера на изтребление и Антураж.

Уил Фарел със сигурност е останал в паметта на кинофеновете с колоритната си роля в Зулендър. Българските зрители са го гледали в сериала Офисът, както и в Остин Паурс 2: Шпионинът любовник.

Сценирасти и режисьори на Баща в излишък са Шон Андърс и Джон Морис. Този успешен тандем стои зад хитове като Шефове-гадняри 2, От глупав по-глупав: Завръщането и Семейство Милър.
Боксовите ръкавици или готварската престилка ще надделеят в този на първо четене предрешен сблъсък?  

Баща в излишък – този януари в кината!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Уил Фарел , Марк Уолбърг , Баща в излишък

Марк Уолбърг ще продуцира филм за Гай Юлий Цезар - "Римлянинът" (The Roman)

В програмата: