ТВ анонси Cartoon Network

„Малки титани: В готовност“ с нови епизоди по Cartoon Network

Добави коментар

Новите приключения на Малките титани започват на 11 декември от 16.20 ч. по Cartoon Network.

Титаните имат много различни характери и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

В един от епизодите, Робин иска да мобилизира екипа и им казва да разкрият поне някакви престъпления или ще бъдат уволнени. Но дали това ще ги мотивира или ще внесе само хаос? В друга от сериите, докато се опитва да срине къщата на Прокълнатия патрул, Мозъкът става домашен инспектор. Това, разбира се, ще създаде много интересни случки за героите. В друга от историите, по време на къмпинг лидерът на Прокълнатия патрул показва брадата си и разказва за нея, но предупреждава останалите за Ловеца на бради.

Новите приключения на Малките титани започват на 11 декември от 16.20 ч. по Cartoon Network. Като ще продължат да се излъчват всеки делник по същото време.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки титани: В готовност! , Малки титани: В готовност

„Малки Титани: В готовност!“ с нови епизоди по Cartoon Network

„Малки титани: В готовност!“ с нови епизоди по Cartoon Network