ТВ анонси Cartoon Network

Какво ще дават по Cartoon Network през юли

Добави коментар

През юли Cartoon Network е подготвил нови истории с някои от най-забавните си герои. Ще видим Господин Магу и Физ в свежи съревнования и ще пътуваме до „Островът на летния лагер“ за тематични свръхестествени изживявания.

„Господин Магу“ – Сезон 2

От 10 юли – всеки делник от 12.35ч.

Господин Магу е добронамерен човек, който винаги е готов да помогне на околните. Това обаче често причинява бедствия, защото без очилата си той не вижда особено добре. Така непрекъснато създава разнообразни, забавни бъркотии. Въпреки това, винаги успява някак да осуети плановете на единствения си враг - хамстерът мегаломан Физ.

В един от епизодите, Физ чувства, че геният му е недооценен и решава да отиде на духовно уединение на една горска поляна. Но г-н Магу бърка хамстера с диво дете и създава ред забавни ситуации. В друга история, Физ изобретява устройство, което може да направи всеки ням, но когато г-н Магу се сдобива с машината, Физ и Мазнев в крайна сметка се бъркат с парижки мимове. Какво ли ще стане с тях?

„Островът на летния лагер“ – Сезон 6

От 24 юли – всеки ден от 14.20ч.

Далеч от родителите си, най-добрите приятели Оскар и Таралежка трябва да съберат цялата си смелост, за да се справят с мистериите и чудесата на един вълшебен лагер, където надзорници са популярни момичета вещици, конете се превръщат в еднорози и под леглата живеят добри чудовища. Не всички лагери предлагат възможността да плуваш с говореща акула в басейна, да пропълзиш в друга вселена под леглото, или да се сприятелиш с Луната, но тук, на Острова на летния лагер, всичко е възможно.

В един от епизодите, след като интересен магически трик се обърка, на Сузи й се налага да разчита на Оскар и Таралежка по неочаквани начини. В друг - Оскар се отправя към манастирът „Голямата стъпка“ в търсене на просветление. А в една от останалите истории, Таралежка се тревожи, че може би е твърде малка, за да взема големи вещерски решения. Дали това ще й попречи?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър