Актуално Какво ще се случи...

“Малки убийства", сезон 2 епизод 39 какво ще се случи?

Добави коментар

Шебнем напада Оя и иска да отвлече детето. В опита си да се освободи, Оя я блъска, тя удря главата си в ръба на масата и умира. Бурджу е арестувана за убийството на Арзу. Вижте какво ще се случи в последния епизод на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 4 август 2021 по bTV.

Най-накрая настъпва сватбеният ден на Бурджу и Емре. Всички се подготвят да присъстват. Тайлян пристига на сватбата с идеята да сложи край на аферата на съпругата си. Той пристига сам на мястото на събитието и му съобщава, че с Пелин се развеждат. Емре се усмихва и Тайлян го пита защо се радва на това. Тайлян се опитва да го удари с пожарогасител, но пропуска. Емре му казва, че никога не е имал връзка със съпругата му и че обича Бурджу.

Оя и Серхан пристигат на партито, но получават спешно обаждане от бавачката на Дениз. Шебнем я е пребил и се опитва да отвлече бебето. Оя бърза да се прибере у дома, без да каже на Серхан. Когато пристига в къщата, Оя се бори за живота си с Шебнем. В един момент се случва трагедия... В опита си да се освободи, Оя я блъска, тя удря главата си в ръба на масата и умира.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Полицията установява, че убиецът на Арзу е Бурджу, и се отправя да я арестува на сватбата ѝ. Започва сватбената церемония на Емре и Бурджу. Когато треньорката по пилатес е на път да сбъдне най-голямата си мечта и да стане съпруга, церемонията е прекъсната от пристигането на полицията. Съдията извършва брачната церемония и след като и двамата казват "да", Бурджу е задържана. В този момент пристига Оя и се предава на полицията.

Скоро след това виждаме Оя по време на съдебния процес през 2019 г. и съдът обявява присъдата по делото срещу Оя. Съдията пуска Оя на свобода, а скоро след това Бурджу същи е освободена от затвора. Когато излиза от затвора, Емре я чака.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Под влиянието на истинската любов Мерве претърпява голяма метаморфоза, а Оя най-накрая има семейството на мечтите си. Радостта се връща в дома на Пелин и Тайлян. Мехмет, Нилай и Аяз все още помнят Арзу и посвещават цялото си време един на друг. Серхан и Оя най-накрая могат да изживеят дългоочакваното си щастие.

Във финалната сцена Оя, облечена като булка, танцува със Серхан.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

“Малки убийства", сезон 2 епизод 38 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 37 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 34 какво ще се случи?