Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

Добави коментар

Съдът решава пълните родителски права да бъдат присъдени на Серхан. Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 36 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 29 юли 2021 по bTV.

Керим е заплашен от затвор. Серхан го уверява, че ще оттегли иска, ако научи истинската причина за пристигането му в Сармашик. Въпреки това Керим, дори с цената на свободата си, отказва да разкрие истината, която може да навреди на любимата му. Развълнувана от това, Мерве се впуска в действие, а Серхан и Керим правят равносметка на миналото.

Мерве звънни на Серхан, за да му каже да остави Керим на мира. Мерве признава, че с Керим са имали връзка. Признанието й означава, че тя ще загуби попечителството над Мила. Шебнем разпространява слух за аферата на Мерве в квартала. Провежда се бракоразводното дело на Аксакови, по време на което се взема и решение за разпределяне на попечителството над децата.

Полицията открива колата на убиеца на Арзу.

Оя убеждава Серхан, че отмъщението не води до нищо добро, а Керим преживява голямо разочарование. Шебнем решава бързо да се възползва от тази възможност. Съдът решава пълните родителски права да бъдат присъдени на Серхан. Серхан променя решението си и решава двамата с Мерве да имат съвместно попечителство.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

“Малки убийства", сезон 2 епизод 39 какво ще се случи?

“Малки убийства", сезон 2 епизод 38 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 37 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 34 какво ще се случи?