Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 34 какво ще се случи?

Добави коментар

Серхан е ядосан на Оя, че не го подкрепя във войната срещу Мерве. Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 34 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 27 юли 2021 по bTV.

Започва ожесточена битка между Серхан и Мерве за правото на попечителство над Мила. Мерве отказва да се вижда с Керим, защото се притеснява, че това може да има лошо влияние върху делото в съда. Пелин, която е призована като свидетел, решава да свидетелства в полза на приятелката си и настоява Тайлян да направи същото. Мехмет е изправен пред много трудна дилема... На изслушването Мехмед заема страната на Серхан. Той казва, че Серхан е чудесен баща, който води дъщеря си на училище, взима я рано и прекарва време с нея. Серхам моли Оя да свидетелства в негова полза, но тя първоначално отказва.

Бурджу, която съставя списъка с гостите за сватбеното тържество, се чуди дали е по-изгодно да застане на страната на Мерве или на Серхан.

Серхан е ядосан на Оя, че не го подкрепя във войната срещу Мерве. Оя е твърдо против, защото става въпрос за Мила, а и тя също е майка. Съкрушеният Серхан изпитва неприязън към Оя, докато Шебнем успешно играе собствената си игра.

Тайлян открива, че съпругата му го е излъгала на годишнината от сватбата им. За да помогне на Мерве да получи попечителство над детето, Керим въвлича Серхан в капан. Бащата на Мила се оставя да бъде провокиран.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

“Малки убийства", сезон 2 епизод 39 какво ще се случи?

“Малки убийства", сезон 2 епизод 38 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 37 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?