Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 8 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 8 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 21 юни 2021 по bTV.

Серхан се прибира вкъщи с Мила и с изненада открива Керим там. Мерве казва на Серхан, че Керим си тръгва и няма да остане за вечеря, но съпругът ѝ го кани да остане за вечерята с Мехмет, Арзу, Пелин и Тайлян.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Атмосферата между мъжете е много напрегната. По време на срещата се обсъжда работата на Арзу и нейният нов начин на живот, който не се харесва на семейството ѝ. Керим проследява Мерве в кухнята и продължава да я заплашва. Той ѝ напомня, че трябва да намери начин да накара съпруга си да оттегли предложението си за фермата. Ако тя не го направи, той ще разкаже на всички за предишната им връзка.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Керим насочва разговора в неудобна посока и повдига въпроса за смъртта на Едип и ареста на Серхан, и закача Мерве, повдигайки въпроса за далечното минало и бившата му любов. По време на разговора Мерве седи тихо и напрегнато и се чуди какво ще каже Керим. Вечерята неминуемо върви към катастрофа...

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Мерве предлага за десерт прочутия си чийзкейк. Тя си спомня, че първият чийзкейк, който е направила, е бил за Керим, и когато му предлага парче тази вечер, той отказва десерта.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Изчаквайки подходящия момент, Мерве казва на Керим, че ѝ е неприятно, че двамата със Серхан обсъждат покупката на фермата. Тя казва на Керим, че иска да купи друг имот, защото смята, че той е по-добър от фермата и ще направи Мила по- щастлива. Смята, че агресията между него и Серхан за фермата трябва да спре. Мерве казва на Серхан, че няма нужда да купува фермата и че трябва да оттегли предложението си. Той смята, че тя иска да купи друг имот, за да държи Мила по-далеч от него. Серхан се ядосва и се стига до голям спор, заради който той си тръгва. Другите гости, които се чувстват неудобно и смутено, също си тръгват един по един. Мерве остава да седи сама на масата и изглежда нещастна.

Междувременно, ядосана на майка си, Нилай посещава Оя и разкрива, че Арзу е скрила огромен свещник в гардероба си. Оя подозира, че Арзу е убила Едип с него.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 34 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 33 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 32 какво ще се случи?