ТВ анонси Cartoon Network

„Малки Титани: В готовност!“ с нови епизоди по Cartoon Network

Добави коментар

Любимите Титани отново ще ни забавляват с нови приключения.

Малките титани имат много различни характери, суперсили и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

В новите епизоди, мисиите на героите отново ще се превърнат в типични тийнейджърски приключения. Както всички младежи, и те искат да са звезди и да бъдат център на внимание. Отегчени от телевизионни програми, които им се предлагат, те решават да направят свое шоу. Това, естествено, ще създаде ред забавни ситуации.

Новите епизоди започват на 14 ноември от 15.55 ч. по Cartoon Network. Като ще продължат да се излъчват всеки делник по същото време.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки титани: В готовност! , Малки титани: В готовност

„Малки титани: В готовност“ с нови епизоди по Cartoon Network

„Малки титани: В готовност!“ с нови епизоди по Cartoon Network