Сериали Теленовели

Малката булка

6 коментара

Малката Ананди е само на 8 години, когато семейството ѝ я дава за съпруга в богат индийски род, слагайки край на детството и оставяйки непоправими следи в живота й.

Малката Ананди е само на 8 години, когато семейството ѝ я дава за съпруга в богат индийски род, слагайки край на детството и оставяйки непоправими следи в живота й.

Малката булка

За „Малката булка” казват, че е емоционален портрет на изпитанията, през които преминават децата, принудени да сключат брак в името на традицията и да носят последиците дълго след това. Натоварен със  силни социални послания, сериалът е вдъхновен от истинска история – тази на майката на индийския писател Пуренeду Шекхар, дадена за съпруга на 15 години. Оказва се, че комбинацията от социална злободневност и вълнуващо пресъздадени житейски образи е изключително печеливша формула.

Малката Булка

Днес „Малката булка” е един от най-успешните сериали в страната на свещената река. Поредицата е носител на най-престижните награди в индийската телевизионна индустрия, а успехът ѝ дори излиза извън границите на родината – историята на Ананди постига изключителни успехи в страни като  Македония, Сърбия, Черна гора и страни от Близкия изток.

Първият епизод на сериала е излъчен през далечната 2008 г. – днес, 6 години по-късно, сериалът продължава да вълнува зрителите и има зад гърба си впечатляващите над 1 500 епизода. 

Действието на „Малката булка” се развива в селския район на Раджастан и проследява изпълненото с трудности пътешествие на едно момиче-булка от детството към живота на жена. Омъжена едва на 8-годишна възраст за също толкова малкия Джагдиш, Ананди навлиза в един нов свят, отчужден и объркан. Откъсната от радостта на детството и семейството си, тя трябва да приеме и да се приспособи към своето ново семейство от непознати, към новите отношения в него, както и да се примири с ролята си на приятелка, любовница и майка, докато все още формира личността си и търси своя път в живота.

Малката булка

Младата Ананди се играе от Авика Гор, която благодарение именно на тази своя роля става изключително популярна. През годините тя печели почти всички отличия на Индийските награди, сред които най-добро детско изпълнение, поддържаща роля, популярно дете-актьор и други.

Пратюша Банерджи /Pratyusha Banerjee/

Интересен е актьорският състав и в своите зрели години – в ролята на порасналата Ананди се превъплъщава Пратюша Банерджи /Pratyusha Banerjee/, която в Индия е истински риалити герой – през изминалата година тя участва в седмия сезон на Big Brother, а преди това беше на сцената на индийския Dancing Stars.

Сидхарт Шукла /Siddharth Shukla/

По нейните стъпки тръгна и екранният ѝ партньор Сидхарт Шукла /Siddharth Shukla/, който излезе на сцената на Dancing Stars  миналата година. Сидхарт обаче е известен не само с изявите си на малкия екран – той започва кариерата си като модел и дори завоюва първото място в конкурса Best Model of the World, провел се в Турция през 2005 година.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малката булка

Почина звездата Пратюша Банерджи (Ананди) от сериала „Малката булка”

Коя е Авика Гор?

Децата актьори в „Малката булка” – Авика и Авинаш – популярни дори в Ню Йорк

Актьорите в индийския сериал на Нова „Малката булка” – съотборници по крикет

Звезди от Dancing Stars в индийския сериал – „Малката булка”