Актуално Какво ще се случи...

Актьорите в индийския сериал на Нова „Малката булка” – съотборници по крикет

Добави коментар

В реалния живот Сидхарт Шукла е фен на интериорния дизайн, а Пратюша Банерджи – активистка срещу насилието

В реалния живот Сидхарт Шукла е фен на интериорния дизайн, а Пратюша Банерджи – активистка срещу насилието

Като възрастни, в ролите на Шив и Ананди се превъплъщават двама от най-популярните индийски актьори – Сидхарт Шукла и Пратюша Банерджи. Освен с участието си в едни от най-популярните риалити формати, двамата са интересни с хобитата си, новите предизвикателства и дори страстите в крикета.

34-годишният Сидхарт Шукла започва кариерата си като модел – през 2005 г. печели титлата Best Model of the World в Турция, а след нея следват участия в телевизионни реклами и първи стъпки в актьорството. Сидхарт е известен и със здравословния начин на живот, който води – ставане рано сутрин, редовни тренировки и вегетариантски хранителен режим са сред причините, поради които е един от най-харесваните мъже в Индия. В свободното си време не крие, че се увлича по мода и е истински фен на интериорния дизайн. Спортът също не му е чужд – Сидхарт спортува активно още от ученическите си години, когато играе тенис на маса и футбол. 

Сидхарт Шукла и Пратюша БанерджиНай-новото предизвикателство, пред което се изправя екранната му партньорка Пратюша Банерджи, пък е участието в предаването „Индия отвръща на удара” /Savdhaan India – India Fights Back/. Форматът разкрива борбата на Индия срещу престъпността, представяйки действителни житейски истории и лица, станали жертва на насилие. Въпреки сериозната тема, Банерджи с удоволствие се съгласява да стане водещ на формата и дори го определя като „най-добрата възможност, която е имала”. Актрисата е лице на тази част от предаването, посветена на насилието върху жени и опитите им да се преборят с него. Банерджи участва в индийския Dancing Stars, но отпада заради здравословни проблеми. След това влиза в седмия сезон на Big Brother, където отново не успява да стигне до финала.

Последната новина около двамата актьори е, че в момента те са... съотборници по крикет. Двамата участват в най-популярното събитие в страната – традиционната Лига по крикет /Box Cricket League/. В нея 60 звезди от индийския шоубизнес се разделят на отбори и застават един срещу друг. Пратюша и Сидхарт са от един отбор, а Пратюша дори е в ролята на посланик на тима. Крикетът е един от най-популярните спортове в свещената страна – не случайно най-високото крикет игрище в света е именно в Индия. Ежегодно лигата по крикет събира най-известните имена в Индия и се превръща в едно от най-значимите събития.

„Малката булка” –  всеки делничен ден от 13.30 ч. по Нова 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малката булка

Почина звездата Пратюша Банерджи (Ананди) от сериала „Малката булка”

Коя е Авика Гор?

Децата актьори в „Малката булка” – Авика и Авинаш – популярни дори в Ню Йорк

Звезди от Dancing Stars в индийския сериал – „Малката булка”