Сериали Теленовели Сериали Романтични

Истинска любов | Amor Maior

Добави коментар

Хитовият сериал „Истинска любов“, отличен с приза „Теленовела на годината“ за 2018 г., тръгва премиерно по bTV от 21 декември

bTV разширява селекцията си от хитови европейски заглавия и пуска за първи път в ефира си португалски сериал. Поредицата „Истинска любов“ (Amor Maior, 2016-2017 г.), избрана за „Теленовела на годината“ на престижите награди за кино и телевизия във Франция през 2018 г., тръгва премиерно у нас от 21 декември (следващия понеделник). Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 15:00 ч. и обещават да завладеят зрителите с интригуваща сюжетна линия, значими социални теми и първокласен актьорски състав.

Сюжет

„Истинска любов“ проследява историята на несломимата Клара, която се завръща в родния си дом, за да се изправи срещу мащехата си Франсиска, жертвайки любовта, надеждите и мечтите си. Преди години Франсиска убива собствената си полусестра и майка на Клара – Лаура, с цел да присвои богатството ѝ и да заеме мястото ѝ в обществото. Тя успешно изпълнява плана си, омъжва се за бащата на Лаура и осиновява по-малките ѝ сестри, а нея изпраща далеч. Сега Франсиска е готова да се отърве и от мъжа си, за да запази състоянието единствено и само за себе си, но Клара застава на пътя й, решена да спаси семейството си и да раздаде справедливост за смъртта на майка си. За да се завърне в бащиния си дом, Клара жертва и връзката си с любовта на живота си – младшия следовател Манел.

По ирония на съдбата точно когато събира доказателства за престъпленията на Франсиска, Клара се замесва с хора от подземния свят, за да спаси брат си Алфонсо, който е длъжник на коварен престъпник. Така съдбата отново среща Клара и Манел, но сега двамата са от противоположните страни на закона – тя има криминално досие, а той вече е инспектор. Франсиска се оказва по-силна от всякога и успява да убеди всички, че Клара е престъпница, която я обвинява несправедливо, с цел да заграби семейното богатство. Въпреки че е в безизходица, Клара не се отказва и решена на всяка цена да спечели попечителството над сестрите си, да получи справедливост за майка си и да докаже на любовта на живота си, че е попаднала в капан. Историята става още по-заплетена, когато Франсиска се обсебва от Манел, готова на всичко, за да спечели любовта му.

Актьорите

Главната роля в „Истинска любов“ е поверена на една от най-обещаващите млади надежди на португалското кино и телевизия Сара Матос.

За ролята си на Клара талантливата актриса споделя: „Това е любимата ми героиня и съм изключително щастлива, че бе приета толкова топло от зрителите пред екрана. С Клара ни свързват много общи ценности и може би това улесни играта ми в сериала“.

Неин екранен актьор е Хосе Фидалго, носител на приз за „Най-добър актьор“. В ролята на Франсиска влиза една от най-големите звезди в Португалия Инес Кастел-Бранко, която освен в родината си, зашеметява с актьорска игра и зрителите във Франция, където „Истинска любов“ се превръща в истински хит и печели награда за „Теленовела на годината“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истинска любов