Сериали Комедии

Луди глави

1 коментар

Д-р Елизабет Гуд е психологът, при когото ходят красавиците и красавците от Холивуд. Но това не е документална поредица за проблемите на богатите, разглезени актьори, със странни сексуални фантазии. Това си е напълно измислен сериал.
Ако искате да видите много от познатите на българската публика холивудски звезди и то да ги видите в уникални ситуации на пълно откровение... гледайте „ХК”. Д-р Елизабет Гуд е психологът, при когото ходят красавиците и красавците от Холивуд. Но това не е документална поредица за проблемите на богатите, разглезени актьори, със странни сексуални фантазии. Това си е напълно измислен сериал.Но пациентите на д-р Гуд са самите актьори, които участват в сериала със собствените си имена. Нещата, които споделят с интересната русокоса психоложка, която сама по себе си е леко луда, са измислени от екип сценаристи, който включва самите актьори, както и главната актриса, Александра Уентуърт, която е в ролята на д-р Гуд.

В тази оригинална, закачлива комедия с уникални диалози ще можете да видите лица като Фред Уилард („Всички обичат Реймънд”), Джейн Качмарек (Луис от „Малкълм”), Рик Фокс (гостуваща звезда в „Грозната Бети” и „Трий Хил”), Джон Хейс (Джак от „Уил и Грейс”), Джеймс Дентън (Майк от „Отчаяни съпруги”), Розана Аркет (Никол от „Животът на Браян” и гостуваща звезда в „еЛ връзки”, „Анатомията на Грей”, „Закон и ред”, „Адвокатите”), както и певицата Аланис Морисет.

Повечето от тези пациенти влизат в кабинета на д-р Гуд без особено сериозни психологически или житейски проблеми, но определено излизат от него почти толкова побъркани, колкото е и самата им прословута психоложка. Само остава да се чудим дали са такива и в истинския живот. Може би под прикритието на измисления диалог, тези актьори всъщност се опитват да ни кажат нещо за самите себе, както и просто да ни покажат, че са способни да се самоиронизират.

Хуморът в „ХК” е на много изтънчено ниво, защото въпреки че си казвате „леле, тези хора са луди, това не може да е истина”, все пак знаете, че актьорите участват със собствените си имена, заедно със семействата си и в края на краищата, това е Холивуд, а там всичко сякаше е възможно. Не може точно да се каже, че д-р Гуд се стреми към здравето и щастието на своите пациенти (нали все пак трябва да си подсигури редовност на посещенията), но определено се е погрижила зрителите на „ХК” да се превиват от смях докато гледат как проблемите на всеки актьор, певец или известен спортист, който влиза в кабинета й, се умножават в нейно присъствие. В сериала има още два колоритни главни героя.

Това са Лола – британската секретарка на д-р Гуд, която не се притеснява да нахлуе в кабинета на психоложката докато там има пациент – и д-р Майрон Финкелщайн, който е сериозен психолог на средна възраст, с един основен проблем – пациентите му имат тенденцията да се самоубиват и така той всъщност няма пациенти и затова постоянно се опитва да привлече някои от известните личности, които посещават д-р Гуд, докато те чакат реда си в чакалнята.

Но Майрон всъщност хич не е запознат с киното и телевизията и редовно си няма и представа с кого всъщност говори, докато Лола се опитва да го въведе в света на Холивуд. Освен смешките покрай самите актьори, които гостуват в сериала, личните животи на д-р Гуд, на Лола и на Майрон също ще ви предоставят доста поводи за смях.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Луди глави