Актуално Какво ще се случи...

Критичен случай мобилизира лекарите в „Откраднат живот: Финалът“

Добави коментар

Борба за оцеляването на пациенти, недостиг на консумативи и морални решения ще усложнят ежедневието на лекарите в „Св. Анастасия“.

Доктор Наков и сестра Кирилова са твърдо решени да пристъпят към процедура, която да дари нов живот и да им помогне да се сдобият с желаното дете. Разговор с доцент Захариев ще постави различни въпроси, сред които възможно ли е двамата да останат удовлетворени от такава ситуация и редно ли е детето да расте във формално семейство. Какво ще решат Наков и Кирилова и дали едно бъдещо дете може да даде повече смисъл на живота и да заличи разочарованията, зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Спешна операция ще мобилизира лекарския екип и едновременно с това ще създаде настиск върху колеги в болницата. Доктор Романова ще потърси подкрепата на Методиев, който ще трябва да избира между задкулисните договорки с Фотев и дълга към жената, която обича. Сестра Жекова също ще се озове на бойното поле, впускайки се в търсене и осигуряване на консумативи за болницата. Кризисната ситуация ще я провокира да потърси нови решения и да влезе в сблъсък с неочакван човек от болницата. Междувременно доктор Димова също ще се опита да осигури средства, а инициативата ще се окаже челен сблъсък с действителността.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Отношенията на сестра Райкова и Хаджихристев ще продължат да варират, въпреки старанието на Кая да намери път към него. Дали Хаджихристев ще промени своето виждане? Ще успее ли да се справи с натрупаната горчивина и да продължи към съвместното им бъдеще? И най-важното – ще успеят ли лекарите да прескочат всички трудности по пътя към спасяането на човешкия живот? – предстои да разберем тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Миналото и бъдещето се срещат в „Откраднат живот: Финалът"

Раздяла или ново начало за лекарите в „Откраднат живот“?

​Игра с неясен край и критични ситуации в "Откраднат живот"

Истината ще изпита приятелството, доверието и професионализм в „Откраднат живот"

Един емблематичен образ завинаги ще напусне „Откраднат живот“