ТВ анонси Cartoon Network

Cartoon Network - акценти за февруари 2022

Добави коментар

Февруари по Cartoon Network ще бъде изпъстрен с приключенията на Крейг и приятелите му.

Каналът кани на последните епизоди от третия сезон на поредицата. Те ще завършат с грандиозен финал от 5 части, наречен „Плени знамето“. Героите научават историята на първите деца, които са играли в Поречието преди много години. Cartoon Network е подготвил и допълнително приключение за феновете на Крейг - маратон от серии на предаването, под името „Приятели край реката“.

„Крейг край реката“ – „Плени знамето“

На 7 февруари – от 14.25 ч. С повторение на 8 февруари от 08.55 ч.

Крейг, Джей Пи и Келси отново са звездите на този специален епизод от речни приключения. Преди Крейг и компанията да успеят да си създадат свежи забавления и съпътстващите ги неприятности, откриват информацията за деца от 70-те години на миналия век, наречени Основателите. Оказва се, че поради необясними спорове между възрастните, всички те са били принудени да останат заключени вкъщи, без да могат играят край реката. Това е сложило начало на традицията затворените „лагери“ да се борят за пленяването на важно знаме. До ден днешен цялото Поречие се управлява от екипа, който е завладял знамето. Крейг, Келси и Джей Пи намират старо писмо, оставено от Основателите. Там предците им обясняват защо са напуснали базата си. Приятелите искат да разгадаят дългогодишната мистерия, за да разберат какви са били причините за първите състезания. Крейг намира и дневник, чието съдържание може да е ключът към решаването на загадката. За съжаление, дневникът пада в реката и героите трябва да се справят без него. В специалните епизоди, зрителите ще видят и търсенето на ценни съкровища, както и историята на някои от старите знамена.

„Приятели край реката“

От 7 февруари – всеки ден от 14.25 ч. до 15.55 ч.

През зимата ще се насладим на още повече приключения край реката. Главните герои, вече познати на много от зрителите, са най-добрите приятели Крейг, Келси и Джей Пи. Келси е момиче със силен характер, обича литературата и историите за велики герои. Тя има и свой малък приятел - птицата Мортимър, която е неин постоянен спътник. Джей Пи е оптимист - винаги успява да ободри останалите от групата и да ги убеди да се впуснат дори и в най-шантавите приключения. Крейг успява да съчетае оптимизма и непоколебимостта на приятелите си. Той има богато въображение, но винаги държи краката си здраво на земята. Заедно, те се забавляват и изживяват страхотни приключения, защото обединени в различията си, те са една непобедима група.

В настоящите епизодите на предаването, Келси и Джей Пи помагат на Крейг да си върне косата след злощастно посещение при фризьора. Те тръгват да търсят изгубения Пазител на времето и се опитват да прогонят нахални натрапници.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Крейг край реката

„Крейг край реката: летни приключения“ започва по Cartoon Network

Интересни акценти от програмата на Cartoon Network и Boomerang за април 2020