Сериали Детски

Домът на Рейвън | Raven`s Home

Добави коментар

Новият комедиен игрален сериал “Домът на Рейвън“ започва в събота, 10 февруари, по Disney Channel

Disney Channel обявява премиерата за България на нов комедиен игрален сериал, “Домът на Рейвън“, на 10 февруари от 10:30 часа. Сериалът проследява историята на Рейвън след края на поредицата That's So Raven - комедия, която получи много награди и продължава да докосва деца, тийнейджъри и семейства по целия свят.

 

Добави описание

 

“Домът на Рейвън“ показва веселбата и приключенията на дългогодишните най-добри приятелки Рейвън и Челси - и двете вече разведени с деца. Рейвън има близнаци - Букър и Ния, а Челси син - Леви. Живеят в оживен и пъстър дом. В него често идва и най-добрата приятелка и съседка на близнаците - Тес. Рейвън не е споделила с децата си, че все още може да вижда в бъдещето. В същото време синът ѝ Букър също е открил, че притежава способността да вижда в бъдещето, но го крие от майка си.

 

Добави описание

 

“Домът на Рейвън“ е развит от опитните писатели и продуценти Скот Томас и Джед Елинов - познати от сериала на Дисни „Най-добри приятели завинаги“. Идеята за него пък е на авторите на That's So Raven -  Майкъл Пориес и Сюзън Шърман.

 

Добави описание

 

Първата оригинална продукция на Дисни That's So Raven разказа историята на Рейвън Бакстър, тийнейджърка, чиято способност да вижда в бъдещето често я вкарва в неприятности. Сериалът грабна аудиторията заради историите, които показват важната роля на родителите в живота на децата им и лекия и комедиен начин на поднасяне. Поредицата стана хит още с премиерата на първия си епизод през  януари 2003 г. И отбеляза най-високите рейтинги за Дисни за времето си сред децата на възраст от 6 до 11 години. Сериалът даде тласък на кабелната индустрия и имаше отзвук в продължение на години.
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът на Рейвън