Актуално В програмата

Край на първия сезон на реалити драмата „Хванати в изневяра“

Добави коментар

Край на първия сезон на реалити драмата „Хванати в изневяра“. Над 2,5 милиона души са гледали предаването през трите месеца на излъчване.

След три месеца, в които зрителите станаха свидетели на любов и предателства, нежност и побоища, реалити драмата „Хванати в изневяра“ в България е в своя край.
Над 2,5 милиона души са гледали предаването през трите месеца на излъчване. От Диема споделят, че първото реaлити предаване, което продуцират, за тях е било истинско предизвикателство и огромно приключение. Проучванията показват, че шокиращият формат не само е провокирал интереса на българина, но и е постигнал завидни резултати.

В първия сезон видяхме 38 драматични истории, които бяха изключително обсъждани, често осъждани, и със сигурност породиха многозначителни реакции в зрителите.
Средният пазарен дял на предаването сред активното население, 18-49 години, е 6,4%, като най-висок пазарен дял достига сред младите мъже на възраст 18-29 години – 8,8% SHR ( по данни на TNS TV Plan). Въпреки че „Хванати в изневяра“ спечели вниманието на мъжката аудитория, в 24 от разследваните случаи жените са тези, които първи са подали молба за разследване към екипа, срещу само 14 - от страна на силния пол.

Всеки понеделник, вторник и сряда наблюдавахме отблизо как българинът решава своите любовни проблеми.
Гости в специалния обзорен епизод в четвъртък бяха известни българи, сред които Румънеца и Енчев, Мира, Панайот (Биг Брадър 3), Устата, Маги Желязкова, Дим Дуков, Бриана, Митьо Пищова и още куп ВИП личности. Те запечатаха своите коментари и впечатления пред камерата на „Хванати в изневяра“. На горещата линия на предаването над 300 души от цялата страна разказаха своите драматични истории и потърсиха съдействието на разследващите екипи.

Новото лице, което телевизията наложи, Христо Запрянов, бързо се превърна в детектор на изневери.
Появата му в публичното пространство често предизвикваше смесени чувства. По този повод водещият споделя, че неговият пръв телевизионен опит е дал силно отражение и в личния, и в професионалния му живот. Заклетият защитник на сериозните връзки, само месец след старта на предаването, премина в отбора на свободните мъже и приемаше с радост вниманието на многобройните си фенки. Остава да следим какъв път ще поеме след края на шоуто по Диема, както и с какво ще ни изненадат от телевизионния канал. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хванати в изневяра

Специалния обзорен епизод на „Хванати в изневяра“ вече в петък

Бриана гост на "Хванати в изневяра" - 3 ноември, понеделник

Азис ще коментира гей изневяра този четвъртък

"Господари на ефира" разконспирират "Хванати в изневяра"

Хванати в изневяра - постановка или действителност