Актуално В програмата

Специалния обзорен епизод на „Хванати в изневяра“ вече в петък

Добави коментар

Специалния обзорен епизод на „Хванати в изневяра“ вече в петък
Специалния обзорен епизод на „Хванати в изневяра“ вече в петъкДиема променя деня на излъчване на ежеседмичния обзорен епизод на „Хванати в изневяра“.

Всеки петък коментари на български звезди и неизлъчвани кадри от шокиращите истории в „Хванати в изневяра“ ще могат да следят зрителите, избрали да останат пред телевизора във вечерите на бурните купони и разгорещени страсти. От тази седмица феновете на предаването ще могат да гледат анализите на психолога, както и коментарите на специалните гости в петъчните вечери от 22:00 часа.

През ноември от екипа на предаването са подготвили любопитни срещи с Румънеца и Енчев, Маги Желязкова, Устата, фолк певицата Мира и други атрактивни лица, които ще забавляват и провокират жадните за емоции зрители. Този петък Устата, типично по мъжки, ще намери обяснение за трите изневери от седмицата, а Маги Желязкова, никак непроявяваща разбиране към прелюбодейците, ще прехвърли цялата вина на мъжете за разбитите им връзки.

Продуцентите на „Хванати в изневяра” обещават още един месец разтърсващи истории, абсурдни ситуации, драматични лъжи и, разбира се, много изневери, които ще продължат да се излъчват както досега - от понеделник до сряда в 22 часа. Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хванати в изневяра

Край на първия сезон на реалити драмата „Хванати в изневяра“

Бриана гост на "Хванати в изневяра" - 3 ноември, понеделник

Азис ще коментира гей изневяра този четвъртък

"Господари на ефира" разконспирират "Хванати в изневяра"

Хванати в изневяра - постановка или действителност