Блог Рейтинг

Хванати в изневяра - постановка или действителност

4 коментара

Хванати в изневяра - постановка или действителност„Хванати в изневяра“ привлича вниманието на зрителите, факт за това е и увеличеното търсене в интернет на израза "Хванати в изневяра". В почти всеки блог, в почти всеки форум обаче се задава въпроса "актьорска игра или реални кадри" са разказаните истории.

Дори икономическо издание като в-к Капитал пише за  българската версия на американската риалити драма Cheaters:

"Форматът е създаден през 2000 г. по идея на Боби Голдстейн и документира историите на хора, подозирани в изневяра от партньорите си. В хода на предаването детективи провеждат разследване, което обикновено завършва с хващане на прелюбодееца на местопрестъплението и скандал с наранената половинка. Развръзките са силно драматични и емоционални, което пък понякога буди съмнение за истинността на случващото се на екрана."

"Българският продуцент на "Хванати в изневяра" Нико Тупарев коментира пред "Капитал" подозренията за подставеност на лицата в шоуто с многозначителното: "Това е част от играта." Според него смисълът на формата е да провокира хората да се замислят върху собствените си постъпки. "Всеки един от нас изневерява физически или психологически и това е форма на нараняване. Поуката в предаването е: Ами ако те хванат", усмихва се Тупарев."
 

Хванати в изневяра - постановка или действителност

В блога на моя добър познат dzver, nikx споделя:
"На мен ми изглеждаха нагласени и неестествени доста неща, най-вече това със “секса” на прозореца. Освен това доколкото чух от някои хора повечето участници са артисти (непрофесионални), на които им е платено разбира се. Възможно е да има и истински истории, но със сигурност има нагласени."

В гей общността също се вълнуват от темата и в сайта BSXDS се разплита интригите от шоуто в няколко поредни теми. Скоро може да очакваме и гей епизод на "Хванати в изневяра", макар автора в блога да смята предаването за напълно нагласено:

"Българската версия на “Прелюбодейци” започна тази седмица по Диема, но с ръка на сърцето заявявам, че отлъчилите се от СИА Нико Тупарев и Компания претърпяха пълно фиаско. От километри си личи колко нагласено е всичко."

В края на краищата не е важно дали кадрите са автентични или са актьорска игра по действителни истории или дори съвсем измислени сценарии. Щом има интерес към предаването, както показват пийпълметричнит дани, продуцентите са изпълнили задачата си, поне до момента. Нико Тупарев казва в свое интервю:

"Работим за това Хванати в изневяра да бъде достатъчно скандално и провокативно предаване. Преценката и сравненията оставям на зрителите."

Водещия на Хванати в изневяра - Христо Запрянов

Водещия на Хванати в изневяра - Христо Запрянов. Снимка: Bulphoto.

Все още обаче има какво да очакваме от поведението на водещия Христо Запрянов, може би след 10-20 предавания ще се ошлайфа и ще седи на мястото си като българския Джоуи Греко.

Препоръчвам на Диема да спретнат по-добър блубокс за анонсите на водещия, в момента е драматичен, все едно е правен с техника от преди 10 години.

 

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хванати в изневяра

Край на първия сезон на реалити драмата „Хванати в изневяра“

Специалния обзорен епизод на „Хванати в изневяра“ вече в петък

Бриана гост на "Хванати в изневяра" - 3 ноември, понеделник

Азис ще коментира гей изневяра този четвъртък

"Господари на ефира" разконспирират "Хванати в изневяра"