Лица За звездите

Композиторът на популярния тв сериал „Елиза” пише пиеса за Hypnotic

1 коментар

Красавиците от струнен квартет Hypnotic, към които мъжете от Ботуша имат особено отношение, завладяха сърцето на Савио Рикарди, авторът на музиката към намушелия у нас италиански телевизионен сериал „Елиза”, обеща за момичета пиеса.
Красавиците от струнен квартет Hypnotic, към които мъжете от Ботуша имат особено отношение, завладяха сърцето на друг италиански композитор.

Савио Рикарди


Савио Рикарди, авторът на музиката към нашумелия у нас италиански телевизионен сериал „Елиза” („Elisa di Rivombrosa”), обеща за момичета пиеса. Парчето, което италианецът ще напише като специален подарък за Hypnotic, ще е по основната музикална тема на филма.

квартет Hypnotic


Рикарди първоначално харесал интернет страницата на квартета, а след като се запознал наживо с тях, останал очарован. Магнетичните музикантки ще изпълнят пиесата от „Елиза” ексклузивно на първия си самостоятелен концерт, който подготвят по Коледа. Копозицията ще е изненадата на Hypnotic към техните почитатели. Савио Рикарди, който по време на Коледните празици ще е в Италия заедно със семейството си, е обещал да вземе участие в друг голям предстоящ проект на хипнотичните цигуларки.

квартет Hypnotic


Всички аранжименти на Hypnotic са дело на друг прочут италинаски майстор на нотите Маурицио Абени, по-известен като композиторът на Андреа Бочели. А един от най-уважавани европейски тонрежисьори  - италианецът Марко Страчони, е отговорен за звука на всички проекти и концерти на атрактивния класически квартет. Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър