Актуално В програмата

Кой ще влезе в топ 5 на Hell’s Kitchen България тази вечер?

Добави коментар

Цветомир срещу Атанас в яростен битка за оцеляване в Кухнята на Ада.

Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA ще видим яростен сблъсък на двама майстори готвачи в битка за оцеляване. Един срещу друг, за да доказват кой е по-добрия шеф и има място в топ 5 на най-способните в Hell’s Kitchen България, ще се изправят Цветомир и Атанас. Кой ще покаже повече умения в кухнята, но и знания, и здрави нерви, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA. Но един със сигурност ще си тръгне. А шестимата черни командоси на шеф Виктор Ангелов ще трябва да готвят като машини за изпълнение на вечерните поръчки и да не спират да показват, че са отдадени на професията си до последно. Защото няма застрахован топ готвач в Hell’s Kitchen България, всеки може да бъде наказан и при най-малката грешка, а безкомпромисния шеф Виктор Ангелов изненадващо да му отнеме черната куртка - най-високото отличие в Кухнята на Ада и да се раздели с него завинаги.

 

Добави описание


Любимото изпитание на шеф Ангелов ще изправи двамата титани на готварството - Атанас и Цветомир един срещу друг, за да доказват владеят ли най-тънкото шефско изкуство. Предизвикателство за напреднали ще тества най-фините им умения на сляпо, а след това ще изпробва възможностите им сътворят познанията си в чиния. Кой ще се окаже по-майстор в способностите си да дегустира и презентира ще разберем на финала на ожесточения кулинарен сблъсък. Изходът ще предопредели кой от двамата ще се доближи до възможността да стигне до финала в Hell’s Kitchen България и да сбъдне своята мечта. 

 

Добави описание


Кой от най-умелите готвачи на шеф Ангелов ще заеме мястото си топ 5 на мечтания отбор на Кухнята на Ада ще разберем след броени часове. Но изпълнението на вечерните поръчки ще е тест за лидерство и победителят заслужено ще грабне одобрението на шеф Ангелов. Ще успеят ли готвачите да преминат през този изпит или провалът ще е с гръм и трясък. Дали ще има саботьори или черните пагони ще се раздават в кухнята в другарска взаимопощ? Отново драматична битка с френски омлети, един готвач, който ще се опитва да изяви себе си и да наложи респект над останалите, стари конфликти ще избухнат отново с достатъчно сила, че да заплашат успешния край на вечерната резервация, а на финал – един си отива. Кой ще се пребори за мястото си Hell’s Kitchen България и какви ще са поредните предизвикателства пред майсторите готвачи на шеф Ангелов, ще разберем тази вечер от 21:00 часа само в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Валентина е новият шампион на Hell’s Kitchen България

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

Семейство Делчеви напусна Hell’s Kitchen България

Артур се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen България

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия