ТВ анонси ТВ анонси

Какво ще дават по Cartoonito през юли

Добави коментар

Месец юли по Cartoonito ще ни покаже много свежи истории от интересни светове. Ще изследваме космоса с „Ела сред звездите“ и също Страната на чудесата с „Алиса и Луис“. А малките локомотиви от „Томас и приятели“ ще продължат да ни разказват забавни случки от остров Содор.

„Ела сред звездите“ – Сезон 1

От 10 юли – всеки ден от 07.00 – 22.00ч.

В далечното бъдеще седемгодишно момиченце на име Ела радостно играе на пълна със звезди детска площадка, наречена „Млечният път“. Тя е момиче със светлина в очите, движено от любопитство и амбиция. Тя няма да спре, докато не открие всичко, което вселената може да предложи. Ела и нейните най-добри приятели – Слипи (космически жител) и Мело (космически извънземен) – откриват вълнуващи нови светове и правят невероятни неща, които никой друг не е правил досега. Някои от техните приключения включват сърфиране в свръхнови, яздене на комети и състезания с Лунни скутери около пръстените на Сатурн.

„Алиса и Луис“ – Сезон 2

От 24 юли – всеки ден от 16.00 ч.

6-годишната Алиса е едно умно момиченце, което не пропуска възможност за нови игри. Един ден, в момент на скука, тя открива Страната на чудесата. От този момент нататък Алиса, придружена от Луис, опознава този пъстър свят, пълен с магически същества. Малката Алиса ходи и на училище, където има други приятели, но тя се нуждае от нови приключения и решава да участва в състезанието за пазител на важния часовник на Страната на чудесата. Неин съперник ще се окаже ... Луис. За да спечелят, те трябва да убедят останалите жители на тази странна земя в способностите си. Неочаквано, момичето печели първо място, но дали ще може да се справи с отговорностите си така добре, както някога Луис го е правил.

„Томас и приятели“ – Сезон 26

Всеки ден от 17.30 ч.

Приключенията на веселите локомотиви от остров Содор продължават.

В един от новите епизоди, когато минават през заснежените пасища на Содор, Томас, Пърси и Дизел намират една очарователна овца съвсем сама. Когато овцата харесва Дизел, тримата решават да я оставят да спи при тях в бараките, докато разберат откъде е дошла. Въпреки това, когато пухкавото й стадо пристига за продължително овче гости, локомотивите разбират, че техните меки и шумни посетители са просрочили поканата си. Ще успеят ли да върнат овцете у дома, откъдето са дошли, или блеещите съквартиранти ще продължат да прекъсват съня на героите?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър