Актуално В програмата

Какво ново по НОВА ТВ през август

Добави коментар

„Здравей, България” и „Събуди се” без почивен ден през лятото. Нови сезони на любимите сериали в ефира на NOVA през август.

В най-горещия ваканционен месец „Здравей, България” и „Събуди се” ще продължат да бъдат със зрителите без почивен ден, а късните Новини на NOVA и през август ще са със специално лятно издание – всеки делничен ден, в 22.00 ч.

Много екшън и криминални мистерии ще завладеят телевизионния ефир с нови сезони на световноизвестни криминални сериали и филмови заглавия. Незабравими преживявания очакват и любителите на романтичните филми през август по NOVA.

„Здравей, България” и „Събуди се” остават без почивен ден през лятото и ще продължат да събуждат зрителите с най-актуалното и любопитното от страната и света в ефира на NOVA.

През август „Здравей, България” ще е с променен начален час – 7.00, и ще приключва както обикновено – в 9.30 ч., а популярни лица отново ще партнират на водещите Ани Цолова и Виктор Николаев. Кой ще седне на стола до Ани и Виктор предстои да разберем.

 

„Опознай България“

Новата рубрика „Опознай България“ всеки петък ще води зрителите на сутрешния блок до уникални български кътчета. След Николай Дойнов в ролята на екскурзоводи ще влязат Евгений Дайнов, Никол Станкулова, Марта Вачкова, Люси Дяковска, Ивана, които ще представят своите любими места от България.

Съботно-неделният сутрешен блок „Събуди се” също ще е с лятно издание - от 8.00 до 10.00 ч.

През лятото зрителите ще могат да си припомнят най-впечатляващите истории на Миролюба Бенатова и най-емоционалните интервюта с известни личности на Мариян Станков - Мон Дьо.

Новините на NOVA продължават да следват летния ритъм на зрителите и през август със специалното лятно издание – всеки делничен ден, в 22.00 ч.

„Комбина” излъчва най-доброто до момента в специални издания до края на юли, а през август предаването излиза във ваканция.

„На Кафе” и „Часът на Милен Цветков” по традиция също ще почиват този месец.

 

„Хавай 5-0”

Само два месеца след премиерата в САЩ, зрителите на NOVA ще имат възможността да проследят премиерния сезон 6 на поредицата „Хавай 5-0” от 8 август в 21.00 ч.

 

Касъл

Атрактивният детективски тандем Касъл - Бекет ще превземе ефира със сезон 7 на поредица „Касъл” от 1 август в 23.00 ч.

Отново от началото на месеца, всеки делник, в 9.30 ч. най-харесваната британска детективска драма „Убийства в Мидсъмър” ще изненада зрителите със серия нови загадки и ново попълнение, което ще се присъедини към екипа на детектив Джон Барнаби в премиерните за ефира на NOVA сезони 16, 17 и 18.

Горещи премиери и хитови филми ще изпълнят ефира на NOVA с много динамика и емоции всяка вечер през уикендите, а любителите на класическите любовни истории ще имат възможността да се насладят на поредицата немски романтични филми по романите на Розамунде Пилхер в събота и неделя от 10.00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събуди се , Здравей, България

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA

„Здравей, България“ със специално петчасово издание на 24 май

„Здравей, България” на 3 март с честванията от цялата страна