Сериали Драми

Жертвеният агнец | Lambs of God

Добави коментар

„Жертвеният агнец“ е мрачна готическа история за три ексцентрични монахини, живеещи в рушащ се манастир на отдалечен остров.

„Жертвеният агнец“ е мрачна готическа история за три ексцентрични монахини, живеещи в рушащ се манастир на отдалечен остров. Там пристига един нежелан посетител – отец Игнатиус, който успява да промени света им завинаги.

 

Три католически монахини са последните членове на забравения орден на Света Агнес в манастир на отдалечен остров. Напълно забравени от останалия свят, те живеят в манастира си, където дивата растителност изниква между камъните му, а овцете се разхождат свободно в параклиса.

 

Добави описание

 

Монахините живеят скромен живот, изпълнен с работа, молитви и разказване на зловещи приказки вечер, докато се занимават с ръкоделията си. Така текат дните им до пристигането на амбициозен млад свещеник, пратен на мисия от църквата. Когато монахините разбират истинските намерения на отец Игнатиус, те трябва да вземат нещата в своите си ръце. Следва епична фантастична история на вярата, любовта и изкуплението.

 

Добави описание

 

С участието на: Ан Дауд, Еси Дейвис, Джесика Бардън, Сам Рийд, Даниел Хеншал

 

Cтрана: Австралия 

Година 2019

Жанр: драма

 

Трейлър на „Жертвеният агнец“

 

„Жертвеният агнец“ ще бъде достъпен в HBO GО от 1 август.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жертвеният агнец