Лица Актьори

Интервю с Грегъри Смит и Миси Перегрим от "Ченгета новобранци"

Добави коментар

Всеки вторник от 21:00 ч., AXN излъчва премиерно по два епизода от канадската полицейска драма „Ченгета новобранци“. Предоставяме на вниманието Ви кратко интервю с актьорите Грегъри Смит и Миси Перегрим, предоставено от ABC Television.

Всеки вторник от 21:00 ч., AXN излъчва премиерно по два епизода от канадската полицейска драма „Ченгета новобранци“. Предоставяме на вниманието Ви кратко интервю с актьорите Грегъри Смит и Миси Перегрим, предоставено от ABC Television.


Разкажете ни повече за героите си?

Грегъри Смит: Аз играя офицер Дов Ебстин, който цял живот си е мечтал да стане полицай. Още от детската градина това е най-голямата мечта на Дов, и когато стига до полицейската академия, завършва я с успех и постъпва на работа като редови полицай, това за него е сбъдната мечта, целият му живот го е водил до този момент. За негово огромно съжаление обаче, реалността на улицата не съвпада с неговите идеализирани представи. Това противоречие му създава доста проблеми и истинското предизвикателство пред него е да приеме именно тази реалност, да се впише в нея по най-добрия начин, да даде най-доброто от себе си - всичко, на което е способен и за което се е подготвял и обучавал.

Миси Перегрим: Моята героиня се казва Анди Макнейли. Тя се опитва да намери семейството, което никога не е имала в своя полицейски отряд. Баща ѝ също е бивш полицай, но те са изгубили връзката си в следствие на факта, че той е алкохолик и доста сериозно е оплескал нещата, както в личния, така и в професионалния си живот. Една от причините Анди да стане полицай е желанието ѝ да изчисти името му, да го спаси. Тя всъщност се опитва да спаси всички и ѝ е трудно да приеме, че не всеки иска да бъде спасен, че хората сами избират съдбата си. Обща черта между всички новобранци е фактът, че в началото мислят, че всичко е черно и бяло. Те излизат от академията идеално подготвени, знаят как да реагират в определена ситуация, какво да направят, как да останат невредими. В следващия момент попадат в ситуация, в която нищо от наученото не може да бъде приложено на практика. Това мен лично ме докосна емоционално, защото липсата на опит е поставяла и мен не веднъж в трудно положение, но в тяхната професия въпросът е на живот и смърт.


Как се подготвихте за ролите си? Правихте ли нещо специално?

 

Миси Перегрим: Аз лично бях изключително развълнувана да играя роля, която съчетава физическа сила и атлетизъм, с вътрешната ранимост и чувствителност, но същевременно бях ужасена, че ще изглеждам нелепо и всеки полицай ще си умре от смях щом ме види на екрана. Да, имахме тридневен тренинг с истински полицаи, които трябваше да ни обучат на нормалните за тях неща, като например как се поставят белезници, как се влиза в опасна ситуация с оръжие, когато в дома има и други хора освен заподозряния или как се спира кола на пътя. Но нещата са прекалено много и нямаше как да научим всичко само за три дни, затова имаме и консултант на терен, на когото можем да разчитаме по всяко време.

Грегъри Смит: В интерес на истината голяма част от нелепите ситуации, в които попадаме, особено в пилотния епизод, не са описани в сценария, случват се спонтанно. Един от любимите ми такива моменти в пилотния епизод е, когато Миси говори по радиостанцията и същевременно се опитва да прибере пистолета си в кобура. След 5-6 опита най-накрая успява да го уцели, което в действителност доста я ядоса, защото не можа да се справи.

 

Добави описание


В сериала новобранците успяват да изградят връзка, да се свържат помежду си. Как се случиха нещата между вас, като екип?

Миси Перегрим: Не е никаква тайна, че всички се сближихме по време на снимките. Забавлявахме се страшно много. Свързват ни много часове смях, естествено и напрегнати моменти, но като всички млади хора, наблегнахме на смеха и забавлението. Случвало се е да ни правят забележки, докато сме в съблекалните и не снимаме в момента, защото сме прекалено шумни и пречим. Нито за миг не се почувствахме отегчени или пък да скучаем на снимачната площадка.


Кое е нещото, което преживяхте за първи път, докато снимахте „Ченгета новобранци“ и което не ви се е случвало досега в другите продукции?

Миси Перегрим: Цялата ми роля е нещо, което не ми се е случвало досега. Никога не съм играла героиня с такава дълбочина на характера, която трябва да бъде пресъздадена от малкия екран и да достигне до сърцата на публиката. Тази комбинация между сила и ранимост е нещото, което най-много ми харесва в героинята ми и съм изключително благодарна за предоставената ми възможност!


Грегъри Смит: Това, което аз трябваше да изиграя за първи път, беше нестихващият ентусиазъм на Дов. Рядко се срещат хора с подобен ентусиазъм, които успяват да заразяват и зареждат и другите около себе си. Ентусиазмът наистина е заразителен и смятам, че Дов успя да зарази и мен самия...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ченгета новобранци

Интервю с Миси Перигрим