Музика Музика и видео

Идва „Краят на света“

Добави коментар

Два месеца след като стана майка за втори път певицата и писателка Светла Иванова представи в радиоефира новата си песен „Краят на света“.
Два месеца след като стана майка за втори път певицата и писателка Светла Иванова представи в радиоефира новата си песен „Краят на света“. Това е първата песен по нейна музика. Изпълнителката я е включила в напълно завършения си албум „Любов и кафе“, който ще бъде готов през пролетта. (От него вече чухме баладата „Някъде там“, „Любов и кафе“ и „Истински лъжи“.)


В аранжимента личи почеркът на момчетата от група Gravity Co - Георги Станев и Иво Чалъков, които са работили по всички песни в албума. Живата китара в ръцете на Иво Чалъков много добре контрастира с кадифения тембър на изпълнителката. „Краят на света“ звучи в стил китарен поп.

Въпреки мистичното заглавие, текстът на Ивайло Вълчев не описва апокалипсис, а разказва за позитивния поглед към новото начало, което една раздяла може да означава. Песента предлага не сълзливо, а по-скоро нахакано послание за това как трябва да мислим за свършека на света и какво оптимистично можем да намерим „накрая“.

Идва „Краят на света“

Очаквайте през месец май и видеото към сингъла, чиято първа част вече е заснета на морето. Режисьорът Васил Стефанов обещава отново лента, която ще се запомни. В клипа ще видите певицата в перфектна форма два месеца след раждането, благодарение на заниманията ѝ с йога.

Неотдавна Светла Иванова засне и издаде DVD „Моята програма – йога за бъдещи майки“, а скоро очаквайте „Йога – за възстановяване след раждане“, както и „Йога за родители и деца“. Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Светла Иванова

Музика с аромат на „Любов и кафе“