Музика Концерт

Музика с аромат на „Любов и кафе“

Добави коментар

Етиен Леви, в чийто клас Светла Иванова е завършила поп и джаз пеене, представи в навечерието на Свети Валентин (12.02.2013) своята ученичка като една от най-талантливите и омайни певици...
Светла Иванова Етиен Леви, в чийто клас Светла Иванова е завършила поп и джаз пеене, представи в навечерието на Свети Валентин (12.02.2013) своята ученичка като една от най-талантливите и омайни певици. На концерта по случай  новия ѝ албум „Любов и кафе“ на сцената на столичния клуб Студио 5 излязоха авторите на повечето ѝ песни.

Момчил Колев, който е и музикален продуцент на певицата седна на пианото, за да изпълнят едноименната песен от албума „Любов и кафе“.

След него с композитора и певец Рене Ранев Светла представи две от неговите композиции, включени в диска и песента „Краят на света“ по музика на даровитата изпълнителка.

Сред гостите ѝ беше певецът и актьор Орлин Павлов. Заедно двамата изпяха „Сладка отрова“. Песента, която се превърна в хит, не в включена в настоящия ѝ албум, но Светла обещава в най-скоро време да подготви компилация с дуетите си. Един от тях ще бъде и новият сингъл „Двамата с теб“ по музика на Дамян Попов. Дуетната им песен прозвуча предпремиерно снощи. Двамата обещаха да зарадват феновете си и с видеоклип още през месец март.

На сцената се изявиха също Кирил Петров – перкусии и Магдалена Недекова – беквокал. Дългогодишният беквокалист на Светла Петър Бонев този път излезе като гост-изпълнител. Светла Иванова, която е и негов музикален продуцент,  направи една от песните, включени в албума й, в дует с него. Тя носи заглавието„Утре“ и също ще се сдобие с видеоклип до края на годината.

Концертът завърши с „Истински лъжи“ и ремикса на DJ Rossko, с който Светла работи още от песните си с Deep Zone Project в първия ѝ албум.

Промоцията уважиха с присъствието си режисьорите Васил Стефанов и Иван Ничев, който неотдавна снима Светла във филм с Тодор Колев.

Сред ВИП-персоните бяха и Любен Дилов – син, писателят и редактор на книгите ѝ Димитър Шумналиев, мисис Свят Румяна Маринова, Лорд Евгени Минчев, Аген Тенев, текстописците Александър Петров и Ивайло Вълчев („Шоуто на Слави“), Певците Ава, Аксиния, Искрен Пецов, Теди Георгиев, Лазар и много други.

Близо час след края на изпълненията си Светла се снима с фенове, дошли специално да си купят първи албума ѝ с автограф.

Красивата дама бе затрупана от  букети и още много изненади във формата на сърце от почитателите си.

„Любов и кафе“ е вторият албум на певицата, който фирма „Пайнер“ издава и разпространява. Медиен партньор на проекта е и БГ Радио. Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Светла Иванова

Идва „Краят на света“