Архив Вечерното шоу на Азис

И Евтим Милошев по без гащи при Азис

Добави коментар

В специалния петъчен брой на „Вечерното шоу на Азис” - Евтим Милошев по без гащи
Евтим и АзисВ специалния петъчен брой на „Вечерното шоу на Азис”, където обикновено водещият освободено коментира забранени теми с еротично-скандален характер, гост ще бъде един от най-успешните продуценти у нас в момента – Евтим Милошев. 

Още в самото начало на предаването Милошев по протокол ще връчи гащите си на Василка. На записа на шоуто вчера вечер продуцентът на „Комиците” сподели, че редовно следи късните издания и предварително се е подготвил с чифт долно бельо.

Евтим и АзисПо повод слуховете и обвиненията на някои от участниците, че „Сървайвър” е манипулативно и нагласено реалити, Евтим Милошев коментира, че „никой няма полза предаването да бъде нагласено”. „Когато някой не успее, търси причината в продукцията или някъде извън себе си”, заяви той. А на въпроса на Катето и Васко защо в „Сървайвър” няма секс, продуцентът отговори, че „когато няма какво да яде, човек забравя за секс”.

Азис ще припомни на Евтим годините на „Ку-ку” и репортерството, а продуцентът ще разкаже за вълненията и емоциите си около първото интервю от журналистическата си практика – с актьора Петър Слабаков.

Раздялата със Слави Трифонов, Милошев ще коментира така: „От едната страна стояха 12 години съвместна работа, а от другата страната ме чакаха „Комиците”, „Сървайвър 1”, „Сървайвър 2”, „Сървайвър 3”....помислих, попретеглих и избрах.” Евтим Милошев отрече да са се карали с Трифонов. „Слави е толкова мил човек, някога да си го виждал да скандализира или да повишава тон?”, с лек сарказъм обобщи той в отговор на питането на Васко имало ли е скандал между тях.

Продуцентът довери, че има жена до себе си, но не счита, че личният му живот трябва да е публично достояние. 


На въпроса на Василка дали е богат, Евтим заяви, че не е изискано да си броят парите. „Пара не се връща, колкото и да имаш”,  коментира той.
„Моята лична параноя е, че процесът на оплешевяване все още не е спрял”, заяви Милошев в отговор на един от въпросите в рубриката „20 лева за 20 секунди”. Бившият кукувец сподели, че спи без гащи и за финал подари на Азис сървайвърска свирка, оборудвана с фенерче, компас и термометър.


ГериВ стилистиката на еротичния привкус на предаването, втори гост утре вечер в шоуто на Азис ще бъде поетесата Горяна Панайотова от Перник, която рецитира стиховете си по бельо в собствен интернет сайт.

Идеята за сайта и сриптийз рециталите дошла импулсивно след като неин приятел ѝ казал, че ако не се съблече никой няма да я чете. Оператор на видеата е гаджето на девойката, който освен това е и „майстор на незаетите ниши в шоубизнеса”.

ГериНеприлчините предложения на сайта Гери коментира като друг вид поезия. За нейна голяма изненада хората, които тя определя като интелектуалци, посрещат много ентусиазирано идеята и непрекъснато я поздравяват. Докато останалите са просто едни повърхностни интернет потребители.

Гери сподели, че би се снимала гола за някое списание, но това зависи от сумата, която ще ѝ платят. Скандалната поетеса не се посвени да рецитира стихове по бельо в студиото на Азис.

 „Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до четвъртък от 22:00 часа и в петък от 23:00 часа, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV