Сериали Комедии

Грозната Бети / Ugly Betty

3 коментара

Малцина успяват да разберат, колко сладка и интелигентна е Бети Суарес, защото в света на модата, тя е като грозното пате в езеро с лебеди.

60 минути
С участието на: Америка Ферера,Ерик Мабиус,Алан Дейл,Ванеса Уилямс,Ашли Дженсън,Тони Плана,Беки Нютън,Майкъл Ури,Марк Инделикато Режисьори:Джеймс Хеймън,Триша Брок и др.

Грозната Бети / Ugly BettyМалцина успяват да разберат, колко сладка и интелигентна е Бети Суарес, защото в света на модата, тя е като грозното пате в езеро с лебеди.
Един медиен магнат предава управлението на модно списание в ръцете на сина си Даниел и наема Бети като негова асистентка, защото тя е единствената в Ню Йорк, която синът му няма да вкара в леглото. Нито Даниел, нито Бети знаят тънкостите на модния свят, но заедно, те се превръщат в непобедим екип срещу акулите в индустрията, които са готови на всичко, за да ги провалят.

Носител на наградите Еми 2007 за актриса в комедиен сериал, за режисьор на комедиен сериал и кастинг на сериал

Грозната Бети / Ugly BettyВ повърхностния свят на висшата мода, имиджът е всичко. Стиловете се менят; единственото, което не се променя, са суперслабите красавици, които ги налагат. Как може едно обикновено момиче – позакръглената Бети от Куинс, да намери място сред тях?
Малцина успяват да опознаят сладката и интелигентна Бети Суарес, защото в света на модата тя е като риба на сухо. Когато магнат-издател поставя на кормилото на модното си списание сина си Дейниъл, назначава и Бети за негова асистентка, защото тя е единствената жена в Ню Йорк, с която Дейниъл не би спал. И двамата не познават тънкостите на модния бизнес, но заедно се оказват страхотен тандем срещу утвърдилите се акули, които силно желаят провала им.
А те наистина плуват сред акули. Модната икона Вилхелмина Слейтър е бясна, че Брадфорд Мийд я е прескочил и е назначил на бленувания пост Дейниъл след мистериозната смърт на легендарната редакторка на “Моуд” Фей Съмърс. Вилхелмина заедно с нейния асистент–подмазвач Марк и интригантката Аманда постоянно се опитват да саботират Дейниъл и Бети. Бети се сприятелява с добросърдечната Кристина, която е щатната шивачка на списанието и знае всичко за всеки, работещ там.
Личният живот на Бети изобщо не е бляскав. Таткото Игнасио и сестра ѝ Хилда се тревожат, че тя скоро ще падне от високо, докато племенникът ѝ Джъстин я насърчава да продължава да мечтае, въпреки че е ужасен от вкуса й. Гаджето ѝ Уолтър, което безцеремонно зарязва Бети, после постоянно ѝ се натриса въпреки опитите ѝ да го държи на разстояние.
“Грозната Бети” е с участието на Америка Ферера като Бети Суарес, Ерик Мабиус като Дейниъл Мийд, Алън Дейл като Брадфорд Мийд, Тони Плана като Игнасио, Ана Ортис като Хилда, Ашли Дженсън, Беки Нютън, Марк Инделикато, Майкъл Ури, Кевин Съсман, Ребека Ромийн и Ванеса Уилямс в ролята на Вилхелмина Слейтър.

Адаптация на сензационната коломбийска теленовела “Аз съм грозната Бети” (Yo Soy Betty, La Fea / Am Betty, the Ugly One), превърнала се в международен хит, “Грозната Бети” е продукт на “Тъчстоун Телевижън”. Номинираната за “Оскар” и носителка на “Еми” Салма Хайек е изпълнителен продуцент заедно със Силвио Орта (“Градски легенди”), Бен Силвърман (“Офисът”), Хосе Тамес, Джеймс Хейман (“Жана от Аркадия”) и Марко Пенети (“Керълайн в града”).

Други адаптации на Грозната Бети.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Грозната Бети

„Грозната” Бети се завръща още по-чаровна в ефира на Нова ТВ

Америка Ферера се сгоди

Ще стане ли красива „Грозната Бети“ в края на сериала

Шакира в "Грозната Бети"