Архив Вечерното шоу на Азис

Гост във „Вечерното шоу на Азис” на 26 ноември - сряда, ще бъде телевизионната водеща Радост Драганова.

Добави коментар

Специален гост във „Вечерното шоу на Азис” на 26 ноември - сряда, ще бъде телевизионната водеща Радост Драганова.
  телевизионната водеща Радост Драганова.Специален гост във „Вечерното шоу на Азис” на 26 ноември - сряда,  ще бъде телевизионната водеща Радост Драганова.

Красивата водеща ще разкаже защо според нея Dancing Stars е предаването с най-висок рейтинг в момента. Тя ще разкрие подробности около подготовката за танца си с Рангел Спиров, който двамата представиха този понеделник при размяна на ролите в предаването. А относно дуета с Тодор Колев, Радост ще заяви: „Официално трябва да ми забранят да пея!”

 „Тодор Колев е кавалер от старата школа и винаги държи дамите да се чувстват добре”, ще сподели мисли и впечатления за своя колега Радост Драганова.

 телевизионната водеща Радост Драганова и АзисАзис няма да отмине темата за конфликтите между участниците в танцовото шоу, но Радост категорично ще отрече наличието на личностни сблъсъци между Аня Пенчева и Виолета Марковска. „Това е едно изключително позитивно шоу, където хората се обичат”, ще обобщи колежката на Василка.

Радост Драганова ще покани водещата на вечерното шоу по ТВ2 да участва в едно от следващите издания на „Огледала”, което ще бъде посветено на кралете на шоубизнеса у нас.
На въпроса на Азис кой е най-големият ѝ недостатък Радост Драганова ще довери: „Страхувам се, че не съм достатъчно добър човек”.

 Владислав Карамфилов-Въргала

Втори в студиото на Василка ще влезе актьорът Владислав Карамфилов-Въргала, който ще сподели, че в момента прави филм и продуцира група „Отряд 13”, създадена в затворнически условия.

Филмът се казва „12:10” и е по пиесата „WC/BG: Моят дом е моята крепост”. Въргала ще връчи на водещия снимка на Мануела Горсова, на която е монтиран и надписът Азис – първата дума, която тя написа след като излезе от кома.

Портретът е подарък от бащата на Мануела – Карсимир Горсов, който гостува в шоуто преди месец. „Ако Максим влезе е в затвора, той няма да има възможност да помага, а той иска да помогне на това момиче” – ще сподели своето мнение Въргала, който е близък приятел на Горсов. Той ще разкаже за фондацията „Ангели в беда”, която събира средства за деца с тежки мозъчни увреждания. Според Въргала случаят с Краси Горсов се използва, за да се премахнат данъчните облекчения за дарители.

 „Отряд 13”,

За финал на предаването група „Отряд 13”, чийто продуцент е Влади Въргала, ще представи едно от своите парчета пред Азис – със социална тематика в бунтарски рок стил. Членовете на бандата ще разкажат за турнето, което направиха неотдавна по затворите.

 „Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до четвъртък от 22:00 часа и в петък от 23:00 часа, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV