Актуално В програмата

Александър Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра стават капитани в Аз обичам България

Добави коментар

Актьорът и тв водещ Александър Кадиев и спортният журналист Камен Алипиев – Кедъра ще оглавят отборите в забавната телевизионна игра „Аз обичам България“, която тръгва по bTV през февруари.

С много чувство за хумор, настроение и с огромен хъс за победа, двамата ще се изправят един срещу друг в предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаме България. В стремежа си да отговорят правилно на въпросите, които ще им задава водещата Александра Сърчаджиева, капитаните ще се впуснат „през глава“ във всеки от кръговете на играта и докато се забавляват, всъщност и ще научават много нови, любопитни и неочаквани факти за нашата родина.

„Вълнувам се, защото това е завръщане на екран за мен, но в напълно различен контекст от това, което съм правил досега. Хората ме познават като спортен журналист. Коментирал съм състезания, Олимпиади, но никога досега не съм се изправял срещу шеметен противник като Сашо Кадиев. Чувствам се отлично и в същото време изключително отговорен за всичко, което се случва в играта, и не на последно място се забавлявам страшно много“, споделя капитан Камен Алипиев – Кедъра.
„Нашето предаване е изключително интересно, пълно е с факти за България, които дори ние българите не знаем. Настроението в залата е страхотно, а най-хубавото е, че научаваме много любопитни неща, които ни карат да се чувстваме горди, че сме българи. При нас идват героите на България - хора с изключителни постижения в областта на спорта, музиката, културата“, въодушевен е и капитан Александър Кадиев.

Участниците в отборите във всеки епизод ще са различни и ще включват популярни лица от всички сфери на българския шоубизнес, спорт и други.

„В отборите ще видим изключително талантливи млади хора и много популярни личности, които се справят страхотно“, добавя Кедъра.
“Имаме чудесни игри на тема история, култура, кино, музика, имаме жив бенд, който изпълнява парчета, свързани с въпросите. Настроението е отлично и научаваме факти, които ни карат да се чувстваме горди, че сме българи“, разказва Кадиев.
„Аз обичам България" е изключително позитивно шоу и се надявам хората да се забавляват искрено с нас“, кани зрителите пред екрана Камен Алипиев - Кедъра.

Форматът е по лиценз на ITV Studios „I Love My Country“ и до момента е реализиран в 34 държави по света. Българското издание на предаването се занема в съответствие със зелените практики, верифицирани от albert – организацията, която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрия в сътрудничество с BAFTA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аз обичам България

Празничен поздрав с гайди и първи жълт картон за Кадиев в „Аз обичам България“

Георги Тошев се изправя срещу Сашо Кадиев в „Аз обичам България“

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в „Аз обичам България“

„Аз обичам България“ събира отново Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в „Аз обичам България“