Лица За звездите

Главните герои в "Семеен сарай" не си говорили десет седмици по време на снимките

Добави коментар

Иджлал Айдън и Емре Кънай - актьорите, които изпълняват главните роли в турския телевизионен сериал „Семеен сарай", по време на снимките дълго време не са си говорили.
Иджлал Айдън и Емре Кънай


Иджлал Айдън
и Емре Кънай
- актьорите, които изпълняват главните роли в  турския телевизионен сериал „Семеен сарай",  по време на снимките дълго време  не са си говорили.

Това призна Иджлал Айдън която гостува миналата седмица в предаването „Какво става там" по турския телевизионен канал Каналтюрк. Тя разказа, че с Емре много се карали и стигнали дотам, че десет седмици не си говорили. Това обаче по никакъв начин не се отразило на поведението им пред камерата и никой от екипа не разбрал, че двамата не си говорят.

Иджлал Айдън каза също, че „Семеен сарай" много ѝ е омръзнал и иска да изиграе друга роля.  „Ясно е, че няма да ми се падне филм като "1001 нощ", казва актрисата. Тя се готви за снимки в нов сериал - ситуационна комедия заедно със Шафак Сезер, който е неин стар приятел. Двамата ще играят съпрузи, които не могат да се понасят. Снимките започват в края на месеца. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Семеен сарай , Иджлал Айдън

Фулия Зенгинер си счупи ръката

Семеен сарай: Историята дотук от 8 май по Диема Фемили

Иджлал Айдън (İclal Aydın)