Актуално В програмата

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Добави коментар

Съдбоносни надпревари очакват участниците във финалните предизвикателства в третия сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Всяка игра ще бъде решаваща, а тази вечер една двойка ще отпадне и ще загуби шанса да се бори за победата. На първа позиция с най-голяма спечелена сума за момента в генералното класиране застават Поля и Димитър, а на последно Гергана и Радослав.

Игра на нерви ще тества търпението на участниците в предстоящото изпитание тази вечер. Двойките ще се състезават едновременно, като всяка от тях ще трябва да премести и подреди блокчета от единия до другия край на специално обособен коридор, задържайки ги само с дланите си. За да се справят успешно със задачата, те ще трябва да запазят спокойствие, да демонстрират отлична работа в екип и да не позволяват на напрежението да надделее. Справилите се най-бързо с предизвикателството ще се върнат във Вилата на любовта, а най-бавните ще се разделят с „Един за друг“ завинаги.

Кой ще си тръгне от предаването само със спомени и кои четири двойки ще продължат напред в състезанието? Какви трогателни моменти и изненади очакват участниците в последните им дни в „Един за друг“? Кой ще бъде големият победител в най-романтичното предаване в българския телевизионен ефир? Не пропускайте да видите грандиозния финал на „Един за друг“ в четвъртък от 21:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Симона и Борислав са големите победители в третия сезон на „Един за друг“

Даяна и Йордан напуснаха „Един за друг“ на крачка от финала

Участието на Петя и Николай в „Един за друг“ приключи

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват

Веселина и Ганчо се разделиха с „Един за друг“