Актуално На кафе

Гала се върна в четвърти клас

Добави коментар

Гала се върна в четвърти клас, след като екипът на „На кафе” я изненада по случай първия учебен ден
Гала се върна в четвърти класГала се върна в четвърти клас, след като екипът на „На кафе” я изненада по случай първия учебен ден. В директно включване от Плевен Гала се срещна с любимата си учителка – Недялка Панчева, която ѝ е преподавала по български език и литература до края на основното образование.

Водещата подозираше, че има изненада, но предположи, че е подготвено включване от училището на дъщеря ѝ Мари.
Затова не успя да сдържи сълзите си от вълнение, когато видя, че камерата гостува на любимата ѝ г-жа Панчева, с която не се е виждала, откакто е завършила училище „Никола Йонков Вапцаров” в родния ѝ град.

Гала се върна в четвърти клас

Учителката разказа колко старателна ученичка е била навремето едно от лицата на Нова ТВ, а като доказателство на думите ѝ послужи дневникът на класа, според който Гала е завършила осми клас с отличен успех.

„Тя трябва да се опише с много думи. Най-важното според мен е, че тя беше всеотдайна ученичка. Гала се върна в четвърти класСтарателно се готвеше у дома си, четеше произведенията и проявяваше изключително внимание в работата в клас", разказа Недялка Панчева.

Гала, от своя страна, сподели, че благодарение на г-жа Панчева е заобичала литературата, но най-вече – поезията. „Тя беше човек с изключителен стил, строг преподавател. Бяхме изключително респектирани от нея и ѝ се възхищавахме. Не знам с какво ме накара да я заобичам толкова", призна водещата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”