Актуално На кафе

Гала и екипът ѝ се подлагат на холотропно дишане

Добави коментар

Гала и екипът ѝ се подлагат на холотропно дишане. Азис ще си слага силиконови импланти, операцията ще бъде извършена на живо в ефира на „На кафе”.
Азис ще си  слага силиконови импланти, операцията ще бъде извършена на живо в ефира на „На кафе”

Гала и екипът ѝ се подложиха на т.нар. холотропно дишане, което напоследък набира популярност сред нетрадиционните практики. Сеансът, в който, освен водещата на „На кафе”, участваха още Джуджи, Елица и Пейо, ще бъде излъчен в петък, 14 октомври. Зрителите ще станат свидетели на невиждани сцени.

Сеансът се води от трансперсоналния психотерапевт д-р Господинов, който се занимава с холотропно дишане от 1991 г.

 „Само да ви кажа, че на мен тези неща не ми действат”, предупреди психолога Гала, която се слави като голям скептик. „Няма човек, на когото да не му действат”, отговаря спокойно терапевтът преди началото на сеанса и няколко часа по-късно водещата се убеждава в правотата на неговите думи.

Първото, което усеща Гала, е схващане на ръцете. „Опитах се да ги преместя зад главата си, но нямах никакъв контрол над тях и те просто застанаха пред лицето ми”, споделя водещата по-късно. След това започва да ѝ се схваща и устата, усеща я изкривена.

Гала и екипът ѝ се подлагат на холотропно дишане

Докато Гала лежи изтръпнала, изведнъж се появяват цветове пред очите ѝ – като кръгове. После се появява и някаква жена – с къса черна коса, странно облекло. И още по-странното е, че Гала има усещането, че тази жена е самата тя... После тя изчезва и колкото и Гала да се опитва да я повика в съзнанието си отново, не се получава.

Междувременно, поп фолк певецът Азис хвърли бомба в ефира на „На кафе” тази сутрин. Докато водещата се опитваше да разбере подробности около сватбата на Николета Лозанова и Валери Божинов, певецът сподели в ефир, че в понеделник се подлага на операция за слагане на силиконови импланти. Решението на изпълнителя е твърдо и окончателно. Операцията ще бъде извършена на живо в ефира на „На кафе” в понеделник, 17 октомври.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

В програмата: