Актуално В програмата

Експресна вечерна резервация в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Експресна вечерна резервация в Hell’s Kitchen България

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, участниците ще бъдат изправени пред първата си експресна вечерна резервация. Преди вечерята да стартира, шеф Ангелов ще тества вкусовите им рецептори в едно сложно, но много забавно предизвикателство.

 

Добави описание


Един истински добър професионален готвач трябва да използва всичките си сетива, докато готви. Днес шеф Ангелов ще постави на изпитание небцата на участниците. Те няма да могат да разчитат на зрение и слух, а само с помощта на обонянието и вкусовите си рецептори ще трябва да познаят различни храни, приготвени под формата на пюре. При натрупани 3 грешни отговора, сгрешилият ще трябва да посочва един свой съотборник, който да опитва много специален коктейл.

 

Победителите ще се насладят на обяд в ресторанта на шеф Виктор Ангелов и възможност да дегустират новото му меню, а загубилите ще се заемат с приготвянето на заготовките и за двата отбора.

 

Добави описание


Днешната вечерна резервация ще премине по нов регламент. Двата отбора ще имат на разположение само един час, за да издадат възможно най-много перфектни чинии, а отборът, който успее да издаде повече ще вземе победата. Загубилият отбор по традиция ще излъчи двама номинирани, но дали новият регламент на експресната резервация няма да бъде последван и от нов регламент при номинациите, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

„Италинското острие“ Реджеп срещу „доброто момче“ Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България

Недялка напусна Hell’s Kitchen България