Актуално В програмата

Един професионалист отпада от Hell’s Kitchen България – тази вечер по NOVA

Добави коментар

Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България двамата номинирани тази седмица – Марко и Нина, ще се изправят един срещу друг в оспорван кулинарен дуел.

Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България двамата номинирани тази седмица – Марко и Нина, ще се изправят един срещу друг в оспорван кулинарен дуел. Решаващата вечерна резервация ще изисква от отборите да бъдат по-добри от всякога, защото специални гости в ресторанта на Hell’s Kitchen България ще бъдат Златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика.

 

Добави описание


Номинираните тази седмица Марко и Нина ще влязат в оспорван кулинарен дуел един срещу друг. Те ще трябва да приготвят ястие, достойно за менюто на Виктор Ангелов, но преди и двамата да запретнат ръкави, шеф Ангелов ще ги изправи пред предизвикателство, което ще определи кой колко време ще има в кухнята. Марко и Нина ще получат слушалки и ще трябва да познават хранителни продукти само по движенията на устните на съотборниците си, а след това забавно изпитание единият от тях ще има само 35 минути, за да подготви кулинарен шедьовър, с който да впечатли специалните гости на ресторанта.

 

Добави описание


Решаващата вечерна резервация ще започне напрегнато и за двата отбора, а напрежението ще бъде допълнително подсилено и от присъствието на Златните момичета. Грешки няма да липсват и при червените, и при сините, а основната отговорност за всяка една ще носят капитаните им – Марко и Нина, чиято основна задача ще е да координират работата в двете кухни.

 

Добави описание

 

Единият отбор обаче ще успее да се отърси от грешките си, бързо ще навакса пропуснатата преднина и ще получи овациите на шеф Ангелов. Жените или мъжете ще се представят по-добре, кой ще бъде третият номиниран участник и кой ще напусне завинаги Hell’s Kitchen България, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

„Италинското острие“ Реджеп срещу „доброто момче“ Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България

Недялка напусна Hell’s Kitchen България