Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.98 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре оставя собственото си щастие на заден план, за да се опита да помогне на Елван. Гедиз се съюзява със Сахра и споделя подробности за мръсния си план. Вижте още какво ще се случи в еп.98 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 30 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 97 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар прави изненадана на Наре.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 98 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 30 ноември 2022 по Diema Family.

Елван решава да се раздели с Яхия, да напусне имението и да се примири със самотата си.

Наре оставя собственото си щастие на заден план, за да се опита да помогне на Елван.

Гедиз се съюзява със Сахра и споделя подробности за мръсния си план.

Текст от potv.bg

Действието продължава от предния епизод. След като Наре се заключиха с Елван в кабинета на Санджар, за да се спасят от Халисе. Наре моли Елван да ѝ разкаже какво се е случило между нея и Яхия, че тя иска да се разведе с него?!

-Изневери ми с Дуду – признава Елван.

-С Дуду?! – изненадана е Наре.-Когато разбрах иска да я направя на пихтия, а на Яхия да плюя в лицето, но размислих и си казах: -Елван, ти си глупачка! Майка ти не те искаше, баща ти също, а защо да се ядосваш, ако и мъжът ти не те иска?! В най-добрият случай аз отново ще остана сама, и така… Аз много се страхувам, Наре!

-От развода ли?

-Не, за развода съм взела окончателно решение! Ще се постарая да обясня на Халисе и да си тръгна. Ще си намеря дом, ще започна работа – от това не ме е страх, но за пръв път в този живот ще остана съвсем сама, ами ако не мога, ето от това се страхувам – признава Елван.

Наре ѝ казва да тръгне с нея, за да се научи да погледне самотата в очи.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в заведението, където Гедиз покани сестрата на Акън да закусят.

-Защо телефонът на брат ми е в теб? – пита Сехра.

-Това няма да ти кажа, защото ти ще ми се ядосаш и няма да станем приятели! – отговаря Гедиз.Сехра обяснява на Гедиз, че се е сприятелила със Санджар и Наре, за да разбере къде е брат ѝ и пита Гедиз, а той какво иска?

-Аз искам да вкарам Санджар в затвора, но без трупа на Акън, не искат да заведат дело, затова се опитвам да го намеря – казва Гедиз.

-Значи искаш да ме направиш шпионка? – пита Сехра.

-Съгласна ли си, да вкараме Санджар, зад решетките? – пита Гедиз, а тя се съгласява.

-И без убийства, психопатке! Ние само ще го вкараме в затвора, а Наре и Мелек не трябва да пострадат!
Текст от potv.bg
-Кажи ми причина да се съглася! Кажи ми, какъв е твоят истински мотив, отговори ми честно?! – пита Сахра.

Гедиз ѝ отговаря, че иска да разори Санджар, дори да загуби имението си, но за това му е необходимо тялото на Акън, за да затворят Санджар, а в затвора, той ще разбере, че е разорен, а там нищо няма да може да направи! Няма да може да спаси, нито компанията, нито себе си, а след това ще се побърка, че не може да защити своята Наре!

-И така Санджар, ще допълзи при мен… А, след това ще потопя компанията му! Затова трябва да се сближиш с Наре и разбереш, къде е тялото на брат ти?!

Сахра се съгласява.

Текст от potv.bg

В същото време разбираме, че хората на Кахраман следят Гедиз. Те му се обаждат и му съобщават, че в момента Гедиз закусва със Сехра. Кахраман, който е с Гювент му казва, че Гедиз е със сестрата на Акън.

-Казах ти, че те ще се сближат и заедно ще намерят тялото – казва Кахраман.
Текст от potv.bg
Действието се пренася пред дома на баба Фериде, където Каврук 
показва на Санджар мястото, където са заровили Акън, а отгоре са 
насадили салата.
Действието се пренася пред дома на баба Фериде, където Каврук показва на Санджар мястото, където са заровили Акън, а отгоре са насадили салата.

Санджар взема леля Фериде в имението, за да предотврати изравянето на трупа на Акън. Виждайки я Халисе не одобрява, че тя ще остане в имението, но с нежелание се съгласява. Мелек и баба Фериде се харесват от пръв поглед…

-Ти, нагости ли дойде или ще поживееш тук? – пита Халисе.
-Гюлсие, приготви ми най-голямата стая, с най-големите прозорци и кажи на Каврук да ми внесе багажа, който е в колата на негодника Санджар – нарежда баба Фериде.
-Каврук, никога няма да прекрачи прага ми – отвръща Халисе.

Текст от potv.bg
-А, аз разреших ли ти, да си отвориш устата?! От този момент в имението аз съм главната и ще става, каквото аз кажа! –заявява леля Фериде.
-А, аз разреших ли ти, да си отвориш устата?! От този момент в имението аз съм главната и ще става, каквото аз кажа! –заявява леля Фериде.
Мелек вижда баща си и Каврук в двора и бързо отива при тях. Тя му казва, че иска да му каже една тайна, която всички знаят, освен баба ѝ Халесе.
-Мама и леля Елван отидоха в стария ни дом и помолиха ти да ме отведеш при тях – казва Мелек. -Вие трябва да ми разкажете, какво се случи край морето, какво ти каза на мама, и тя на теб.

Санджар ѝ отвръща, че като отидат при майка ѝ заедно ще ѝ разкажат.


Текст от potv.bg

Действието се пренася пред къщата на Наре, където пристигат с Елван.

-Той все още е тук – казва Елван.

-Ще е по-добре да останеш в колата – предлага Наре, а Елван ѝ отговаря, че няма нужда, защото знае всичко. Двете стигат до портата.

-Ами, ако Дуду е вътре? – пита Елван.

Наре ѝ отвръща, че тя ще се заеме с нея. Наре влиза, а Яхия я пресреща и пита, какво прави тук?!

Елван му обяснява, че Санджар и Наре скоро ще се оженят и до сватбата не трябва да живеят под един покрив, а тя и той се развеждат, затова тя не може да остане в имението, и с Наре са решили да живеят в стария си дом.

Яхия ѝ казва, че не може да се разведе с него, защото сама ще пропадне, а Елван го пита, кога ще разбере, че тя никога не го е обичала.

Ядосан Яхия излиза от къщата, а Елван влиза в стаята, където предполага, че Яхия и е изневерил с Дуду, взема завивките и ги запалва насред двора, плачейки, а Наре се опитва да я успокой.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...