Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.94 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар най-сетне е докаран в болницата, но той и Наре разбират ужасната новина, че му предстои сложна операция, но въпреки това, не е сигурно, дали ще може да ходи. Вижте още какво ще се случи в еп.94 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 24 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 93 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре притиска Джемиле и Кахраман променя показанията си, но Гедиз прави неочакван ход в жаждата си за пари и полицията отново търси Санджар.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 94 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 24 ноември 2022 по Diema Family.

Елван е дълбоко наранена от факта, че съпругът ѝ е изневерил със сестрата на най-добрата ѝ приятелка.

Полицията все още издирва тялото на Акън.

Каврук и Наре правят всички възможно, за да закарат Санджар безопасно в болницата.

Санджар най-сетне пристига болницата, но той и Наре разбират, че му предстои сложна операция, но независимо от нея, не е сигурно, дали ще може да ходи.

Зехра е сестра на Акън.

Джейлян пита Менекше, дали иска това бебе или да си върви?! Менкеше ѝ казва, че Санджар не я е вкарал в затвора, само защото си мисли, че е бременна, но ако разбере, че не е, не знае какво ще направи с нея.

В този момент на Менкеше се обажда Зехра.

-Г-жо Менкше, нали нищо не бъркам, това сте вие, която не сте бременна, а вашето дете носи Джейлян?
-Аз…
-Не се притеснявайте! Мен ме изпраща Акън, за да ви помогна – успокоява я Зехра.
-А, вие сте този лекар – отвръща доволна Менекше.

Зехра ѝ отговаря, че е тя, но не може да открие Акън, който не отговаря и на обажданията ѝ и я пита, дали случайно не знае къде може да е?!

Менкеше ѝ казва, че не знае, но ако няма къде да отседне може да дойде в нейната къща и ѝ изпраща адреса.

-Не е важно, дали Акън е избягал или умрял, дали Санджар ще оживее, важното е, че Халисе ще има внук – заявява доволна Менкше.

Действието се пренася пред къщата на Наре, където Елван, която изглежда не на себе си, седи и гледа към къщата на Наре. Гюсие се обажда на Елван и я пита къде е? Точно в този момент с такси пристига Дуду, а Яхия ѝ отваря вратата и бързо вкарва вътре.

-Тук съм, трябва да изтече една лоша кръв, ще боли, но ще мине! – отговаря Елван на Гюлсие.
-Ти при Санджар ли си? – пита Гюлсие, а Елван ѝ затваря.

Елван тръгва към къщата на Наре, вади ключовете от чантата си и отключва входната врата. Тя чува как Яхия казва на Дуду, че не е знаел, че майка му е идвала при нея.

-Първо си правиш кефа, а след това изпращаш майка си, за да ме разкараш – казва Дуду.
-Стига! Казах ти, че не съм правил това! Ти сама ме заплаши, че Елван всичко ще разбере, ако не гласувам за Гедиз. Какво искаш още? – отвръща Яхия.
-Аз не съм момиче, с което можеш да си направиш кефа и да зарежеш – заявява Дуду.
-А, аз не съм мъж, който заради една грешка ще зареже жена си – казва Яхия.

Камерата ни показва Елван, която изглежда доволна от отговора на мъжа си.

Дуду иска да удари Яхия, а той ѝ казва, че не я е принуждавал да прави нищо и много добре е знаела, че е женен и ако той я е целунал….

В този момент Елван с трясък затваря входната врата и си тръгва. Яхия пита какво е било това и отива да провери, но не вижда Елван.

Действието се премества при Халисе, която пътува към колибата под скалата и си спомня думите на Дуду, че Санджар е искал да хвърли Акън от скалата, а Наре пристигнала и го спасила, и в резултат на това Санджар паднала от скалата.

Халисе пристига пред колибата, но е шокирана да види толкова много полицейски коли пред нея. Халисе слиза от таксито и като луда, пита от полицай на полицай, дали са видели Санджар?!

Пристига Гедиз, а Халисе го пита, къде е брат му и дали е истина, че Санджар е паднала от скалата, заради Акън. Гедиз ѝ отговаря, че е истина и, че Санджар е жив.

-Как е жив, след като е паднала от скалата? – пита Халисе.
-Той има счупвания и кръвоизливи – казва Гедиз.
-Къде е той? – пита Халисе.

-Ние се опитахме да го скрием, а Наре го скри, за да не го види полицията – отговаря Гедиз. Халисе му казва, че ще отиде да говори с Кахраман, за да промени показанията си. Гедиз ѝ отвръща, че вече го е направил, но полицията търси Санджар, защото той скочил с Акън от скалата, а това е опит да го убие. При тази новина Халисе припада.

Камерата ни показва Гювен, който стои и чака, за да опознае трупа на Акън, като го открият. Полицаите намират предполагаемото място, където може да е заровен Акън. Гювен съобщава на Гедиз, който в същото време помага на Халисе да дойде на себе си, а същото гаднярът Гедиз се представя така пред Халисе, че все едно иска да помогне на Санджар.

Полицаите разкопават ямата и разбират, че там няма никой.

-Ако не намерим трупа на Акън, Санджар няма да отиде в затвора, а Наре няма да получи наследството – казва Гювен на Гедиз.

В този момент полицаят казва на Гедиз, че хората му са намерили в ямата писмо за него.

„Любовта ударя в сърцето, а приятелят в гърба, но сърцето заздравява, а гърбът кърви до гроб.“ – пише в писмото.

Човекът на Каврук от полицията му се обажда и му казва, че заявлението подадено срещу Санджар се е оказало не вярно и оттеглят заповедта за ареста на Санджар.

Каврук радостен съобщава на Наре, че заповедта за ареста на Санджар е оттеглена и може да закарат Санджар в болницата.

Действието се прескача на другия ден в болницата.

Наре пита Санджар, дали му е станало по-добре, а той ѝ казва, че е по-добре, но не може да я прегърне. Виждаме, че ръцете са му в гипс. Наре щастлива отговаря, че тя ще го прегърне.

-Може ли, човек така да се радвала, че костите са му счупени? – пита Санджар. Наре му казва да не се радва, защото като се оправи отново ще се карат, заради това, че я е излъгал, че Акън е в полицията, но докато не се оправи няма да се кара с него.

Лекарят идва и казва на Санджар и Наре, че гръбначният стълб му е 
повреден и от това, дали си чувства краката, ще решат какво да правят. 
Докторът...
Лекарят идва и казва на Санджар и Наре, че гръбначният стълб му е повреден и от това, дали си чувства краката, ще решат какво да правят. Докторът казва, че той ще го боцка, а той ще казва от нула до десет какво чувства. На всички боцкания Сандж
Действието прескача пред болницата където Наре разказва на Каврук, че на
 Санджар ще трябва да направят много сложна операция, довечера трябва да
 п...

Действието прескача пред болницата където Наре разказва на Каврук, че на Санджар ще трябва да направят много сложна операция, довечера трябва да пристигне от Истанбул известен лекар, но и след нея не се знае дали Санджар ще се оправи и ст

Зехра отива при Кахраман и го моли за помощ, за да разбере къде е Акън, като му казва, че тя е сестрата на Акън. Тя му обяснява, че днес Акън ѝ е изпр...
Зехра отива при Кахраман и го моли за помощ, за да разбере къде е Акън, като му казва, че тя е сестрата на Акън.
Тя му обяснява, че днес Акън ѝ е изпратил адреса и се чуди, как мъртвец може да направи това или някой друг го е направил.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...