Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.93 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Наре притиска Джемиле и Кахраман променя показанията си, но Гедиз прави неочакван ход в жаждата си за пари и полицията отново търси Санджар. Вижте още какво ще се случи в еп.93 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 23 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 92 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре се опитва да убеди Кахраман да промени показанията си. Гедиз разбира какво се е случило със Санджар.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 93 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 23ноември 2022 по Diema Family.

Халисе разбира цялата истина от Гюлсие.

Каврук води лечителката, която преглеждайки Санджар съобщава, че той ще остане инвалид, ако бързо не го закарат в болницата.

Наре притиска Джемиле заради Санджар, чието състояние се влошава.

Гедиз прави неочакван ход в жаждата си за пари.

Халисе пита Гюлсие, с какво са я заплашили, че тя не е казала веднага истината. Гюлсие ѝ казва, че е искала веднага да ѝ го покаже, но се е страхувала за здравето ѝ, и отново я пита, дали е добре и вади телефона си.

На телефона Санджар е записал видео за майка си, в което ѝ казва, че Яхия е изневерил на Елван с Дуду и с това Менекше е заплашвала Гюлсие, но той е наредил на адвокатите си да придвижат развода на Яхия и Елван и наредил да дадат 50% от акциите на Яхия на Елван. Той моли майка си да разкаже на Елван и да изгони Яхия от имението, а Елван да остане, като я моли да се погрижи за нея.

-Ако ти не разкажеш на Елван, това ще направят адвокатите ми – приключва видеосъобщението си Санджар.

Камерата ни показва Елван, която скришом от свекърва си и Гюлсие е влязла в помещението и е чула казаното от Санджар, тъй като плач, като се опитва да не издава звук

Действието се пренася в колибата, където Каврук води баба си Фериде, която както разбрахме вече е лечителка.

Тя преглежда Санджар и казва на Каврук, че той е направил всичко както трябва, но инфекцията е преминала в кръвта и затова той има висока температура.

Наре казва на баба Фериде, че ще извикат доктора, за да му бие някакъв антибиотик, за да спрат инфекцията и я пита, дали ще се оправи.

-Ще живее, но ти, не си ли видял, че му е повреден гръбначния стълби – казва знахарката, като се обръща към Каврук.
-И…??? - пита Наре през сълзи.
-Нужно е да му направят спешна операция, трябва да го заведете в болницата, иначе ще остане инвалид - заявява лечителката.
-Какво означава това? – пита отново Наре.
-Той няма да може да ходи – отговаря баба Фериде.

Идва Недим и казва на Наре, че са довели онази жена. Наре се усмихва чувайки това и казва на Санджар, че той ще се оправи и няма да е инвалид, а също така и в затвора няма да влезе.

Наре отива при Джемиле, а тя ѝ казва, че много съжалява за това, което е направила, но тя е нямала избор, защото Кахраман я е помолил. Наре я пита, каква е тя на Кахраман, а тя ѝ отговаря, че не знае, може да я нарече, приятелка, любовница…, но ако попита, кой е Кахраман за нея, тя ще ѝ каже, че той е всичко за нея, защото той я е измъкнал от публичния дом и я е спасил, затова е и правила всичко, което е поискал.

Наре я заплашва, че или ще прави каквото тя ѝ каже или ще трябва да влезе в затвора, защото човекът, който я е отвлякъл е тя.

Джемиле отива при Кахраман и му казва, че трябва да си промени показанията и спаси птицата. Наре влиза в стаята на Кахраман след Джемиле и му казва, че ако той не измени показанията си против Санджар, тя ще обвини Джемиле в отвличането ѝ.

-Кахраман промени си показанията в противен случай ще те предам в съда – заявява Джемила.
-Ако не го направиш и тримата ще влезете в затова: ти, Джемиле и Санджар – допълва Наре.

Кахраман казва на Наре, че когато Санджар разбере, че не го търси, що довърши започнатото, а Наре му казва, че няма да може, защото Санджар е паднал от скала, за да я защити от Акън и сега се спешно се нуждае от лечение.

Кахраман се съгласява да промени показанията си. Малко по-късно Кахраман казва на Джемиле да отиде и си събере нещата, и да се маха от къщата му.
Бясна Халисе отива при Дуду и я заплашва, за да остави Яхия, защото ще види на какво е способна!
-Хората са свикнали с любовниците на Ефеолу. Ако Санджар има Наре, защо Яхия не може да има Дуду? - пита Дуду
-Никога да не си посмяла да се сравняваш с Наре! Да не си посмяла! Тя уважаваше брака на любимия си, а ти хвърли око на женен мъж!

Дуду я заплашва, че ако каже още една дума ще отиде и разкаже всичко на Елван и ще разруши брака на скъпоценната ѝ Елван.

Дуду разказва на Халисе изопачена версия за това, което е станало на скалата, че Наре е дошла и е спасила Акън и той е избягал, а Санджар паднал от скалата. Халисе е шокирана.

Действието се пренася пред колибата където пристига Каврук и казва 
на Наре, че Кахраман е променил показанията си и може да отведат Санджар
 в болн...
Действието се пренася пред колибата където пристига Каврук и казва на Наре, че Кахраман е променил показанията си и може да отведат Санджар в болницата.

Гедиз разбира, че Кахраман е променил показанията и ядосан се обажда на полицията и съобщава, че Санджар е хвърлил Акън от скалата и го е погребал там някъде, а той се крие в колибата близо до скалата.

Много лош човек се оказва Гедиз , заради информацията, която научи от бащата на Наре, че ако Акън е мъртъв, то Наре ще наследи неговите 100 милиона, той прави този подъл ход срещу своя бивш приятел.
Действието се пренася в колибата, Санджар отваря очи, а Наре му казва, че са извикали бърза помощ и ще отидат в болницата, като му обяснява, че са погребли Акън, а тя е убедила Кахраман да промени показанията си и повече полицията не го търси.

Санджар признава на Наре, че Менекше е дала хапчетата на Мелек, но да не се притеснява, защото той всичко ще реши.

В същото време адвокатът на Санджар отива при Менекше и ѝ казва, че трябва да подпише новия протокол, ако ли не, Санджар ще я съди за опит за убийство на дъщеря му, като брат ѝ Неждет ще свидетелства за това.

Разбираме, че Менекше нищо не получава от богатствата на Санджар. Къщата е записана на брат ѝ Неждет, а акциите на нероденото им дете, което тя трябва да предаде на Санджар след като роди. Менекше е принудена да подпише. Малко по-късно при тях пристига и Джемиле, която им казва, че няма къде да отиде, защото Кахраман я е изгонил...

Виждаме полицията, която пътува към мястото, което им указа Гедиз и спира линейката, в която трябва да е Санджар, но не е

Наре излиза от линейката и вижда Гедиз да слиза от автомобила си и на нея ѝ става ясно, кой е виновникът за всичко, което става.

Гедиз е изненадан, че Санджар не е в линейката.

Наре пита, дали може да продължат с пациентката, виждаме, че в линейката е знахарката, а полицаят ѝ отговаря, че може, но трябва да знае, че е противозаконно ако укрива престъпник.

-Престъпник?! – учудена е Наре.

Полицаят допълва, че след като намерят тялото на Акън ще трябва да забере в полицията, не само Санджар, но и нея.

-Вземете в търсенето и г-н Гедиз, защото той много добре копае гробове – отвръща Наре, като гледа в Гедиз.
Камерата ни показва, че Санджар ги чака в друга линейка в страни от пътя.
-Какво толкова говорихте? – пита Каврук.
-Нищо, тръгнаха да търсят Акън, но на мен ми се прииска да заровя Гедиз – отговаря Наре като се качва в линейката при Санджар, като ги пита как е и му дава да пие вода, а след това му казва, че той е бил прав, когато и е казал, че Гедиз го е предал, а тя не му повярвала и ето сега е сигурна, че това е работа на Гедиз.

-Наре искам да те попитам нещо, мен много ме боли, но краката изобщо? Доближи се и ме погледни в очите и ми кажи истината! Защо не си чувствам краката?

Намесва се баба Фериде, която ги пита, дали са тръгнали да го спасяват или те са си намерили място да флиртуват.

Санджар благодари на знахарката и Каврук, че са го спасили.

-Леля Фериде, кажи ми ще остана ли инвалид? - пита Санджар.
-Лельо Фериде, кажете му, че ще се оправи , отвръща Наре, а възрастната жена нищо не казва.
Пред дома на Кахраман пристига Зехра, която казва, че търси Акън, който ѝ е изпратил този адрес. Охраната ѝ отговаря, че няма никой в къщата.
Пред дома на Кахраман пристига Зехра, която казва, че търси Акън, който ѝ е изпратил този адрес. Охраната ѝ отговаря, че няма никой в къщата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...