Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.77 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

След като Халисе потвърждава в съда, че Менекше е лоша мащеха, Санджар подозира, че нещо се е случило в миналото между Менекше и Мелек. След като разпитва Мелек, Санджар взема решение и го съобщава пред всички. Вижте още какво ще се случи в еп.77 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 1 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 76 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар напразно предупреждава Наре, че ако не останат в Турция, той ще прибегне до средство, което вероятно ще я нарани много. Наре е непреклонна и бива жестоко наранена.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 77 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 1 ноември 2022 по Diema Family .

Санджар свиква семейството, за да обсъдят попечителството над Мелек.

След като Халисе потвърждава в съда, че Менекше е лоша мащеха, Санджар подозира, че нещо се е случило в миналото между Менекше и Мелек. След като разпитва Мелек, Санджар взема решение и го съобщава пред всички. Менекше побеснява и се заканва, че ще даде Мелек на Акън, а синът на Кахраван, ще даде на Санджар.

Зехра се опитва да накара Санджар да размисли и да се помири с Гедиз, като казва, че ще поеме управлението на компанията.

Наре разбира, защо изоставеното място, където Гедиз ходи, а Санджар купи, е толкова важно за него.

Текст от potv.bg
„Дъщерята на посланика“, еп.78 (Diema Family)  - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.78 (Diema Family) - какво ще се случи...

Елван разказва на Санджар, какво е причинила Менекше на Мелек и защото трябва да даде настойничеството на Наре. Санджар не е на себе си и се...

След като спечели временното попечителство Санджар заедно с Мелек пристигат в имението.

В същото време Гедиз разбра, че Санджар е купил любимото му място, а Наре, която е с него се ядосва, че Гедиз е казал на Санджар, че тази, която е с него му е достатъчна.

-Кой си ти, че ще говориш така? Защо наливаш масло в огъна? – ядосва се Наре, но вижда, че Гедиз плаче и смекчава отношението си към него, като го пита, че явно това място е било много ценно за него?!

Наре го моли да се махат от тук и подишат чист въздух, някъде другаде, а Гедиз ѝ отговаря, че отново се вълнува за другите и забравя за проблемите си?! А тя му отговаря, че си е такава…

Текст от potv.bg

Действието се връща отново в имението, където Мелек пита баща си, кога майка ѝ ще си дойде, а той я успокоява, че скоро, а сега трябва да обсъдят нещо и казва на Айше да повика всички.

Всички се събират и Санджар им казва, че иска да поговори с тях за настойничеството. Зехра казва да го отложат, когато Мелек не е при тях, а Санджар отвръща, че ще говорят в присъствието на дъщеря му.

Елван казва, че каквото и да прави, те винаги ще бъдат на страната на Наре.

Санджар я пита, дали иска да я поздрави? А тя му отвръща, че ще мине и без неговите поздрави!

-Мамо, ти каза, че Менекше е лоша мащеха! Защо?
-Ти само знаеш защо?! Когато Менекше каза на Мелек, че ще има брат или сестра, тя направи всичко това, защото нямаше добри намерения.

Менекше започва да се оправдава, че не е искала да нарани Мелек.

-Разбира се, че? – отвръща Елван.
-Елван, ти знаеш ли нещо? – пита Санджар, а Елван му казва да попита дъщеря си.
-Миличка, Менекше нещо направила ли ти е? – обръща се Санджар към Мелек.
Текст от potv.bg
Мелек си спомня, какво ѝ е причинила Менекше, но казва на баща си, че нищо не ѝ е направила.
-Мелек не те издаде, но ти си виновна! – обръща се Санджар към Менекше. -Повече да не си се приближила до дъщеря ми! Разбра ли ме?!

Санджар казва на Зехра и Айше да не оставят Мелек сама, когато той или Каврук не са наоколо! А след това се обръща към барата и майката на Менекше и им казва, че ако е вярвал на Менекше е нямал да предприема тези мерки, затова ги моли да вразумят Менекше.

-Как може да излагаш жена си, пред всички? – пита Менекше.

-Менекше, защо съм женен за теб? – пита Санджар, а Елван отговаря, че заради бебето. (Елван си спомня, как е подслушала, преди Санджар да се ожени за Менекше е бил честен с нея и е казал, че не е спрял да обича дъщерята на посланика, но се жени за нея, защото иска да има дете и да стане баща! „Ако ти ѝ е нужна любов, аз ще си тръгна и никога няма да те обезпокоя!?“)

-Да, ти се ожени, заради детето, но му каза, че тя е отлетяла и няма да се върне, но тя се върна! – казва Менекше.
Текст от potv.bg
-Върна се и доведе моята дъщеря – казва Санджар и поглеждайки към Мелек добавя: - Моето най-голямо съкровище!, а след миг добавя уверено: - Аз се ожених заради дете и заради дете ще се разведа и твоята бременност няма да ми попречи! Аз ще взема детето си, а теб ще изпратя от този дом! Аз се отнася с децата си еднакво, затова ти също трябва да го напариш! Това е моята дума и надявам се, че си ме разбрала!
Менкеше става и заявява, че тя си е намерила лекар и не иска от този момент, никой да се доближава до нея!

Мелек щастлива прегръща баща си! А Санджар ѝ обещава, че каквото и да се случва, той винаги ще бъде до нея!

Текст от potv.bg
Менекше се зарича пред майка си и брат си, че ще даде дъщерята на Санджар на Акън, а синът на Кахраман ще представи за негов!
Менекше се зарича пред майка си и брат си, че ще даде дъщерята на Санджар на Акън, а синът на Кахраман ще представи за негов!
Джейлян, приятелката на Кахраман се опитва да му каже, че ще имат 
бебе, а той ѝ заявява, че ще я изгони заедно с бебето на улицата.
Джейлян, приятелката на Кахраман се опитва да му каже, че ще имат бебе, а той ѝ заявява, че ще я изгони заедно с бебето на улицата.
Вечерта Санджар заявява на семейството си, че или му връщат пълномощните и се разделят с Гедиз или купуват неговата част от компанията, защото той с Гедиз няма да работи заедно!
-Ние сами ще се погрижим за себе си. Аз ще управлявам компанията – заявява Зехра.
-Ти сериозно ли говориш? – пита Санджар, а Зехра му отговаря, че те притежават 55% от акциите и няма да им позволят да се разделят.
-Виж, батко, или ще се сдобрите с Гедиз или компанията е моя! Може дори да я фалирам – заявява Зехра.

Санджар ѝ дава да разбере, че той с Гедиз никога няма да се помири като ѝ казва: - Сестра, аз никога няма да се помиря с Гедиз, а ти ако искаш може и да потопиш компанията!

-Ти, отново няма да се качиш в колата, отново ме изпращаш, за да катастрофирам! Отново ми казваш да правя каквото искам, нали?! – казва Зехра.

(Разбираме, че преди много години бащата на Гедиз с чисто нова кола, в която е Мюге, спира пред къщата на Санджар, за да търси баща му. Санджар харесва автомобила и казва на бащата на Гедиз, че един ден и той ще си купи такава, а той му отвръща, че да не се изхвърля и да не се мотае с дъщерята на посланика, защото тя прилягала повече на неговия син Гедиз. Мюге казва на Санджар да се качи, но той не иска, но Зехра се качва, а Мюге се хвали, че баща ѝ я е научил да шофира и показва на Зехра, но на завоя колата изгасва, а колата, която идва от другата улица не я вижда и се врязва в нея. )

-Този път може да не се размина само с осакатяването на крака ми – отвръща Зехра.
-Миличка, ти режеш без нож – казва Санджар, а Елван му отвръща, че сестра му се е научила от най-добрият.
Сълзите и казаното от Зехра не променят решението на Санджар и той си тръгва.
Текст от potv.bg

Вечерта Наре и Гедиз отиват в дома му. Мюге я пита, защо Гедиз е ядосан, да не са сбили отново със Санджар, а Наре ѝ казва, че Санджар е купил мястото, където Гедиз е ходил да се отпусне…

-Защо е толкова важно това място за Гедиз? Аз го питах, но той часове мълча – отвръща Наре.

Рафика разказва на Наре, защо е важно онова място за Гедиз.

На онова място преди години Кахраман е отвлякъл Мюге, за да отмъсти за смъртта на жена си, която е била в колата, която се е врязала в колата на Мюге. Гедиз я открил след пет дни и благодарение на дъжда, който валял тя останала жива. Това място дава сили на Гедиз да преодолее трудностите, защото му напромня, че се е справил с нещо много по-лошо!

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...