Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.78 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Елван разказва на Санджар, какво е причинила Менекше на Мелек и защото трябва да даде настойничеството на Наре. Санджар не е на себе си и се обажда на адвокат си. Вижте още какво ще се случи в еп.78 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 2 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 77 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар решава да се разведе с Менекше.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 78 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 2 ноември 2022 по Diema Family .

Караман използва Дуду, която трябва да измъкне информация от Яхия, дали Яхия и Санджар наистина са в лоши отнощетия.

Гедиз обещава да помогне на Наре и да вземе Мелек от Санджар.

Разкрита е старата тайна на Мюге, което шокира Наре, която най-накрая научава защо изоставеното място, където Гедиз ходи, е толкова важно за него.

Елван разказва на Санджар, какво е причинила Менекше на Мелек и защото трябва да даде настойничеството на Наре. Санджар не е на себе си и се обажда на адвокат си.

Наре, Санджар и Мелек отиват на пикник.

Наре отива при Гедиз и му казва, че е разбрала какво е означавало това място за него и как е намерил там Мюге след пет дни.

-Знаеш ли, какво ми каза Санджар? Не се разпадай на части, Гедиз, а ела и разнищи мен на части – казва Гедиз, като добавя: - Ти трябва да получиш правата над Мелек и да заминеш в Швейцария.

Наре го поглежда изненадана и го пита, дали наистина ще ѝ помогне, защото сутринта ѝ е казал, че няма да ѝ помогне ако замине, а Гедиз ѝ отговаря, че това е било, преди да разбере, че Санджар е купил неговото място. Наре го пита, как ще ѝ помогне, а той ѝ отговаря, че няма да го направи, защото тя ще страда за Санджар.

-Знаеш ли защо Кахраман е отвлякъл Мюге след толкова години, защото страда по жена си и иска да отмъсти, нали няма да станеш като Кахраман? – пита Наре.
-Не, аз ще идвам да те виждам – отвръща Гедиз.
Кахраман обещава на Дуду да я направи управител на пристана, ако 
разбере от Яхия, дали отношенията му със Санджар са наистина такива 
каквито изгле...
Кахраман обещава на Дуду да я направи управител на пристана, ако разбере от Яхия, дали отношенията му със Санджар са наистина такива каквито изглеждат или играят игра.

Вечерта Елван моли Санджар да даде попечителството на Наре, за да се махне от тук, защото крилете ѝ ще се пречупят в това имение, а той ѝ отговаря, че не може! „Ако трябва ще махна стените на имението, за да не наранят крилете ѝ! Но няма да пусна нито нея, нито дъщеря си!“ Елван му казва, че тези стени са Менекше и го пита, дали може да ги премахне?! Санджар ѝ отговаря, че не знае!

-Не знаеш, а аз знам, че за Мелек животът ѝ в имението, заради Менекше ще бъде непоносим. Мелек не ти каза, но Менекше ѝ причини много лоши неща. Менекше наряза булчинската си рокля и обвини Мелек, даже се опитала да нареже дрехите на момичето.
-Какво?! – не може да повярва Санджар.
-Дай правата на Наре и им позволи да заминат – моли още един път Елван. -Ти заслужаваш, този затвор, а те не!

Елван се прибира, а Санджар, който още не е дошъл на себе сяда на под близкото дърво.

Наре се прибира и виждайки замисленият Санджар му казва, че е мислила, че празнува победата си, че е купил любимото място на Гедиз.

Санджар ѝ отговаря, че сега не му е до празнуване.

-Мястото на Гедиз, моите дневници… Ти винаги ударяш по-болното място, нали? – пита Наре.
-Аз съм такъв, какво да направя?! – отвръща Санджар с насълзени очи.
-Но теб също те боли, но нито яз, нито Гедиз ще спрем – казва Наре.
-Аз знам какво ще направя, но не знам какво ще направиш ти – отвръща Санджар.
-Ти за какво говориш?
-Ще ти кажа утре, като отидем с дъщеря ни на пикник. Аз първо трябва нещо да оправя, а ти върви, защото Мелек те чака. Утре ще поговорим!
Наре се прибира в къщата, а Санджар се обажда на адвоката си, защото има нещо, което трябва спешно да реши.

Наре виждайки, че Мелек спи прегърнала трите кукли, които ѝ даде психоложката в съда се разплаква. Мелек се събужда и отива при майка си, а Наре виждайки я се опитва да изтрие сълзите си. Мелек ѝ казва да не се крие, че плаче и я пита, дали плаче, ча съдията я е дал на баща ѝ. Наре ѝ напомня, че това е временно. Мелек казва, че тя има нужда и от двамата, а Наре я уверява, че никога няма да я накара да избира между баща си и нея. Ако един ден го направи, тя трябва да избере баща си, защото тя не я заслужава.

Сутринта цялото семейство изпращат Санджар, Мелек и Наре на пикник. Елвен подава на Санджар кошницата с храна, а той я пита, какво е това и откъде е намерила тази пъстра кошница. Всички се смеят, а Санджар казва на Наре и Мелек, че ще остави кошницата и цялото семейство ще гладува.

-Ти ни нарече семейство! – отбелязва щастлива Мелек.

В този момент бясна излиза Менекше и пита Санджар, къде е тръгнал.

-На пикник със семейството си! Имаш някакви възражения ли? – пита той.

Менекше му отвръща, че неговото семейство са тя и неговото бебе.

-Ако искаше да сме семейство, нямаше да нарежеш роклята си, а след това да обвиниш моята дъщеря! Нали така? – пита Санджар.

-О, Боже, какъв гол заби! – възкликва щастлива Елван. Санджар излиза, а Елвен танцува от щастие, а Халисе ѝ казва, че след като толкова много ѝ се танцува, да почака, защото след два дни ще направят сватбата на Каврук и Айше.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...