Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.55 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар събира цялата си смелост, за да каже на Наре, че Менекше е бременна. Наре се срива от новината, защото си мислеше, че най-накрая двамата със Санджар ще бъдат заедно. Вижте още какво ще се случи в еп.55 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 30 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 54 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар отива да вземе дъщеря си, но открива, че къщата е празна. Санджар смята, че Наре се е изнесла, защото е разбрала, че Менекше е бременна, но това не е така.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 55 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 30 септември 2022 по Diema Family .

Санджар събира цялата си смелост, за да каже на Наре, че Менекше е бременна. Наре се срива от новината, защото си мислеше, че най-накрая двамата със Санджар ще бъдат заедно.

Менекше има пъклен план в главата си, иска да каже на Наре и Мелек, че е бременна, затова се измъква незабелязано от имението на Санджар.

Яхия посещава Елван, която е много ядосана, че съпругът ѝ просто, е дошъл да я забере, все едно ѝ прави услуга.

Текст от potv.bg

Менекше казва на свекърва си, че тъй като има само доверие на майка си иска тя да остане при нея в имението, в противен случай, заедно с майка си ще си отиде и тя ще бъде виновна, ако нещо се случи с бебето.

Халисе с нежелание се съгласява, а Менекше и Атике тържествуват.

Локи докарва Неждет до имението на Санджар и му казва, че иска само да види как се чувства Менекше, защото вчера я е оставил, цялата плувнала в кръв. Гюлсие отваря на двамата и им показва, в коя стая е Менекше.

Текст от potv.bg

Атике се радва да види сина си, а Менекше виждайки Локи надава уплашен вик.

Гюлсие се връща и подслушвайки разбира, че Локи и Менекше са били любовници.

Менекше казва на Локи да си върви, защото не трябва да се притеснява и някой ако го види ще стане лошо.

Менекше пита брат си, дали е намерил телефона на Наре, а Неждет ѝ отговаря, че не е, защото Санджар му плаща и той не смята да причинява нищо лошо на Наре на Санджар. Менекше го залива с горещата супа, която Гюлсие ѝ донесе.

Текст от potv.bg
Гюлсие вижда Локи пред имението и му предлага, да му намери работа в
 имението, той е изненадан, но веднага се съгласява. Гюлсие му казва, че
 като...
Гюлсие вижда Локи пред имението и му предлага, да му намери работа в имението, той е изненадан, но веднага се съгласява. Гюлсие му казва, че като уреди всичко ще му се обади.

Действието се връща в къщата на Наре, където Санджар и Наре си приказват в двора.

Санджар признава на Наре, че когато тя дошла на сватбата му той се ядосал и изплашил.
-Защо се изплаши? – пита Наре.
-Защото няма да мога да те забравя. За миг ми се струваше, че отново сме заедно, а след това полетяхме в Черна гора. Гадателката ми казва, че на сърцето ми лежи птица и без нея няма да намеря покой. Аз се изплаших, не исках да повярвам в птицата. Кълнати си, никога в живота си не съм искал да те предавам! – отговаря Санджар. Наре със сълзи на очите го моли да замълчи.
-Моля те, трябва да ме изслушаш! – казва Санджар, но в този момент звъни телефона му и вижда, че е Менекше.
-Тя се върна вкъщи, затова не дойде в колибата? – пита Наре, а тъй като Санджар мълчи, тя добавя: - Тя все пак е твоя жена! Иди си вкъщи, Санджар!

Текст от potv.bg

Санджар я гледа с тъжни очи и събирайки цялата си смелост ѝ казва:

- Менекше е бременна!
-Какво?! Как така?! – пита шокирана Наре… и гледа въпросително Санджар.
-Наре, не ме гледай така! Крещи, ядосвай ми се, но не ме гледай така! Направи нещо! – казва Санджар, който също е в ужасно състояние.
Текст от potv.bg

Плачейки Наре ми отвръща:

- Когато бях бременна с Мелек, аз се събуждах сутрин, а ти не беше до мен и когато Мелек беше на 5 години, аз също така се събуждах, а теб все още те нямаше, даже и сега когато се събуждам, теб все още те няма! И се радвам, защото знам, че през деня ще те видя за няколко секунди! Аз се заклех хиляди пъти да не ти простя, но моето сърце, постоянно търси повод да ти простя. Поне един повод… Но, ти изгони жена си, а тя е бременна…
-Наре, моля те, не говори!
-В деня, в който стана баща на моята дъщеря, ти зачена дете с друга жена. Аз имам много търпение, но то не е безкрайно, Санджар!
-Какво означава това? – пита притеснен Санджар.
Текст от potv.bg
-Аз повече не мога да търпя агресивното и сърдито момче, което не мисли за последствията! – казва Наре, като хваща Санджар за ръка и плачейки го извежда от двора на дома си.
-Наре! – казва с умоляващ глас Санджар.
-Искаш да дам клетва, че никога няма да произнеса името ти ли? – пита Наре.
-Не, недей – казва плачейки Санджар…
-Заклевам се! – казва Наре и затваря входната врата под носа на Санджар и от болка, от предателството на любимия човек се привива от болка и сяда на прага.

Шокиран и ужасен, че е загубил любимата си жена , Санджар сяда от другата страна на портата, в не по-добро състояние от Наре

Текст от potv.bg
Действието прескача на следващия ден!
Действието прескача на следващия ден!
Един ден след това виждаме катастрофирала кола, от багажника излиза Мелек и търси Каврук, който е изпаднал от колата и е в безсъзнание.
Един ден след това виждаме катастрофирала кола, от багажника излиза Мелек и търси Каврук, който е изпаднал от колата и е в безсъзнание.
Камерата ни показва Санджар, който съсипан, че е 
изгубил Наре, чупи всичко в колибата, където преди 8 години не повярва 
на любимата си жена и изго...
Камерата ни показва Санджар, който съсипан, че е изгубил Наре, чупи всичко в колибата, където преди 8 години не повярва на любимата си жена и изгони…
Наре също преживява трудно отново раздялата си със Санджар.

Наре се опитва да разбере, как ще реагира Мелек, когато разбере, че Менекше е бременна. Тя я пита, ако има братче или сестриче, дали ще се грижи за него, а тя ѝ отговаря, че ако те ѝ родят с баща ѝ братче или сестриче, тя много ще се радва. Наре я пита, ами ако друга жена роди братче или сестричка.

-От Менекше ли? Не тогава не искам никакво братче или сестричка? – казва притеснена и трепереща от самата мисъл Мелек. Наре я успокоява, че само е попитала.
Текст от potv.bg
Действието се пренася в имението, къде Менекше казва на майка си, да не пуска никой в стаята и да казва, че спи, защото тя ще отиде и съобщи на Наре и дъщеря ѝ, че е бременна! Атике я моли да не ходи никъде, защото ако Халисе разбере, ще ги изгони и двете, но това не може да спре Менекше!
Текст от potv.bg
Яхия отива при Елван и я пита, дали ще се върне вкъщи или не? И ако иска да се прибере, да си събира багажа, а той ще я почака, за да я закара.
-Само това ли ще ви кажеш? – пита Елмен.
-Какво друго искаш? Хайде събирай си багажа! – отговаря Яхия.
-Махай се Яхия, не искам да те виждам! – отвръща Елван и се прибира в къщата плачейки.

Виждайки я Наре я пита, какво е станало, а Елван ѝ отговаря все още ядосана, че Яхия е бил тук и без да ѝ каже, че му е липсвала, и наредил да си събира багажа, за да я закара, все едно услуга ѝ прави.

Наре я пита, дали ще се върне, а тя ѝ отговаря, че не… Елван вижда, че Наре не изглежда добре и я пита, какво се е случило.

Наре ѝ обяснява, че утре е делото за попечителство на Мелек и ако получи попечителството, те с Мелек ще си тръгнат от тук.
Елван моли Наре да останат, че ще измислят нещо заедно, а Наре ѝ признава, че снощи е дала клетва никога да не произнася името му, защото жена му…, но е прекъсната по блъскане по входната врата.

Елван отива да отвори, като си мисли, че е Яхия.

Текст от potv.bg

Санджар влиза в двора и вижда Наре. Той наражда на Елван да отиде при Мелек, а Каврук да се върне в колата.

-Наре, погледни ме в очите! Кажи името ми! Кой съм аз, Наре? – моли и пита Санджар. Наре мълчи, а Санджар вбесен казва: - Санджар се казвам, да ме вземат дяволите!

Защо Мелек и Каврук са катастрофирали, ще разберем скоро…

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.99 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.98 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.96 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.95 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.94 (Diema Family) - какво ще се случи...