Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.131 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар позволява на мистериозната жена да прекара нощта в къщичката заради силната буря, но не успява да разбере коя е тя. Вижте още какво ще се случи в еп.131 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 16 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 130 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Гедиз умира след тежката автомобилна катастрофа и цялото семейство скърби за смъртта му. Санджар с изненада открива непозната жена в малката къщурка под скалата.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 131 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 16 януари 2023 по Diema Family .

Санджар позволява на мистериозната жена да прекара нощта в къщичката заради силната буря, но не успява да разбере коя е тя.

Мелек разбира, че семейството ѝ е скрило от нея, че Гедиз е починал. Тя много се разстройва.

Текст от potv.bg

Действието продължава от предния епизод. Санджар следва мистериозната жена, която стига до автомобила си и се качва в него. Запалва, но не може да потегли, защото гумите са заседнали в калта. Санджар отива до колата и чукайки ѝ на прозореца и ѝ прави знак да отвори. Той ѝ казва, че ще се опита да ѝ помогне, като я блъсне, а тя леко да натиска на газта. Правят няколко пъти опит да излязат от калта, но не се получава. Санджар ѝ казва да седне на другата седалка, за да се опита той да я покара.

Санджар прави няколко опити да изкара колата от калта, но не се получава.

Текст от potv.bg

-Ако докарам моята кола, за да ви изтегля и аз ще затъна, затова това не е вариант. Вие, къде сте тръгнали? Има ли къде да пренощувате? – пита Санджар.

-Няма къде да пренощувам, но аз ще се оправя, благодаря ви! – отговаря момичето.
-Вижте, вие може да опитате да излезете от калта, ако намалее дъжда или аз мога да ви приютя в къщичката до сутринта – предлага Санджар, но жената отказва.
-Явно, вие не ме разбрахте, ще спим отделно – вие там, а аз в моята си къща! Така ще мога да заспя без да ме мъчи съвестта – обяснява Санджар, а жената се съгласява.

Санджар иска да ѝ помогне с куфара до къщичката, но тя не му позволява.

Текст от potv.bg
-Вие цялата сте прогизнала. Ей сега ще ви дам кърпи и сешоар – казва Санджар и ги вади от един от шкафовете, като ги оставя на леглото. След което ѝ пожелава лека нощ и си тръгва.
-А името? – сеща се Санджар и тръгва да се връща. От вътре се чува шум. Камерата ни показва как жената поставя стола до вратата, за да попречи на някой ако иска да влезе.

Санджар се отказва да влиза и се качва в автомобила си.

Текст от potv.bg

Действието се пренася край брега, където Яхия си споделя наболелите проблеми с бездомник. Той му казва, че утре ще се разведе и съвсем скоро ще стане баща, и вече не го интересува, дали детето е от него, важно е да обич и бъде обичан.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението, където Халисе държи снимка в ръцете си на Гедиз и Санджар и казва на Гюлсие, Зехра и Елван, че Санджар много страда, след като е излязъл в тази буря, защото първо го е изоставила Наре, а сега и Гедиз.

Халисе казва, че на седмия ден ще раздадат храна на нуждаещите се в памет на Гедиз. Елван моли свекърва си да не се разстройва, защото наскоро е претърпяла операция, а тя ѝ казва, че не може, защото Гедиз е пораснал пред очите ѝ. Може да се е карала с него, но всички знаят колко много го е обичала.

-Гедиз, починал ли е?– слиза по стълбите и пита разтревожено Мелек. - Защо е починал? Защо не ми казахте?
-Миличка, ние не искахме да те разстройваме! – опитва се да я прегърне Елван.
-Пусни ме, Елван! Кажи ми как е починал?
-Той катастрофира…
-Боляло ли го е? Знаел ли е, че умира? – пита Мелек.
Текст от potv.bg

Хелисе взема внучка си в скута си и ѝ казва, че така е устроен светът, хората се раждат и умират…

-Бабо, всички деца ли имат такъв живот или само за? Бабо, много ми е тъжно! Ами ако ти умреш, ами ако татко…? – пита Мелек.

Халисе ѝ отговаря, че само Господ знае, колко им остава да живеят, но тя знае едно, че баща ѝ никога няма да я остави и замине някъде без нея!

-Елван, а ти? – пита плачейки Мелек.

Елван прегръща Мелек и ѝ казва, че никъде няма да ходи! Зехра и тя ѝ казва същото, когато влиза Санджар.

Санджар прегръща Мелек и гледайки останалите разбира, че Мелек знае всичко. Санджар я занася в стаята ѝ. Мелек го пита, дали много е плакал. Баща ѝ отговаря, че много. Мелек му отвръща, че го разбира, защото Гедиз му е бил най-добрият приятел.

Текст от potv.bg
-Татко, а мама също ли умря? Ти не ми казваш, за да не се разстройвам, нали?! – пита Мелек.
-Миличка, какво говориш? С майка ти всичко е наред, просто тя не е с нас!
-Тя много ли е далече?
-Мисля, че да.
-Ти знаеш ли, дали е сама? Знаеш ли, че на майките им е много лошо, когато са далече от децата си? Знаеше ли?

Санджар не знае какво да отговори и целува дъщеря си и я пита, дали знае, че бащите се разстройват, когато дъщерите им не спят. Мелек моли баща си също да поспи, защото изглежда много уморен.

Текст от potv.bg

Санджар отива при Каврук, който като го вижда му казва, че е мислил, че ще нощува в къщичката, а Санджар му казва, че е приютил там една жена.

-От къде е?
-По номерата на колата си мисля, че е от Истанбул.
-Коя е? Загубила ли се?
-Не знам нищо!

Каврук учуден го пита, как се е озовала там, като къщурката е далече от главния път. Санджар му отговаря, че тя много не говори и не е искала да отговори на въпросите му, но със сигурност има някакви проблеми, защото нормален човек в този дъжд няма да излезе… Той се опитал да ѝ помогне с колата, но не успял, затова я приютил, а утре трябва да ѝ помогнат с колата, а после да ходи, където е тръгнала.

Текст от potv.bg
Сутринта Санджар казва на Елван да му сложи чай в термос и малко храна, защото смята да хапне навън, а след това казва на Каврук, че никой не трябва да знае за жената, за да не плъзнат слухове.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...