Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.121 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре разбира, че баща ѝ е организирал всичко, за да може Санджар да влезе в затвора. Гювен поставя две условия на дъщеря си, който трябва да изпълни, за да нареди да освободят Санджар. Вижте още какво ще се случи в еп.121 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 2 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 120 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре подписва документите и имението отива при Караман. Менекше признава всичко пред полицията и Санджар е арестуван.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 121 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 2 януари 2023 по Diema Family .

Наре разбира, че баща ѝ е организирал всичко, за да може Санджар да влезе в затвора. Гювен поставя две условия на дъщеря си, който трябва да изпълни, за да нареди да освободят Санджар.

Семейството на Санджар трябва да напусне имението, което сега е в ръцете на Караман. Халисе не може да понесе новината и е настанена в болница.

Санджар разбира, че прокурорът ще поиска доживотна присъда.

Текст от potv.bg
Санджар е в полицията, където прокурорът го разпитва. Санджар му казва, че много би искал той де е убил Акън, но той сам е полетял от скалата, когато се е опитвал да спасил Наре от ръцете на този психопат.

Адвокатът на Санджар дава на прокурора всички медицински документи, които показват какви медицински процедури е претърпял клиентът му.

-Тези документи, нищо не доказват! От убийството са минали няколко дни, той е можел през това време да попадне в някакъв инцидент. И ако са паднали заедно, как той е успял да оживее? – пита прокурора.

Адвокатът казва, че имат свидетели, а прокурорът му отговаря, че двамата им свидетели не стават, защото Наре е майка на дъщеря му, а Каврук, негов добър приятел…

Прокурорът казва на хората си да извикат полицията, защото Санджар ще го задържат, а делото ще насрочи след два дни.

Текст от potv.bg

Действието се пренася при Гювен, който се прави на голям бизнесмен, като е събрал свои познати, дори вече има охрана. Пристига Кахраман и му казва, че е направил голяма каша като е вкарал Санджар в затвора, и ако той не излезе от там и не се разправи с тях, то Наре или Гедиз ще го направят.

Гювен му отвръща, че се е погрижил Санджар да не излезе от затвора, а за Гедиз и Наре да бъде спокоен, те ще играят по неговата свирка, а също така, че имението на Санджар вече е негово (на Кахраман), но да не бърза да си го вземе, а да чака неговата заповед.
-Ти, за какъв се вземаш?! Станал си мой шеф, без да ми кажеш?! – ядосва се Кахраман.
-Не съм ти шеф, а партньор, приятелю Кахраман. Трупът на Акън е намерен, а това означава, че и наследството е близо, нима не искаш 100 милиона долара?! Затова си мълчи, а и не си ти този, който предаде Санджар! – пита Гювен.
-Ти, ли убеди Менекше! Как го направи? – любопитен е Кахраман.

Разбираме, че Гювен е предложил пари на Менекше и бързо да я измъкне от затвора за убийството на Сахра, ако каже, че трупът на Акън е закопан в двора на баба Фериде.

Текст от potv.bg

Малко по-късно първо Гедиз търси сметка на Кахраман, защо е предал Санджар! Идва и Наре, която казва на Кахраман, че си иска имението обратно, защото той не е спазил уговорката им, като е предал Санджар.

-Аз нямам пръст в тази работа! За всичко е виновен баща ти, който от самото начало дърпа конците! Всеки ден се проклинам за това, че го мислех за глупав старец! Отидете и вижте, как се забавлява на пристанището! – казва Кахраман.
-Баща ми е предал Санджар?! – шокирана е Наре.

Действието се премества в затвора, където в една от килиите влиза Санджар. Един от мъжете в килията отива в тоалетната, където от една ниша вади телефон и се обажда на Гювен, като му казва, че Санджар е в неговата килия.

-Бъди нащрек, ще го убиеш, когато аз ти кажа! – казва Гювен.
Текст от potv.bg

В този момент при Гювен пристигат Гедиз и Наре.

Гювен им показва видео, което доказва, че не Санджар е убил Акън им казва, че ще каже да освободят Санджар, при две условия! Първо, Наре да му предаде пълномощно, с което може да се разпорежда с наследството на Акън и второ, Наре трябва да се омъжи за Гедиз

-Що за човек си ти, как може да причиняваш това на дъщеря си! За какво ти е всичко това? – ядосва се Гедиз, като хваща Гювен за реверите.

Наре припада!

Текст от potv.bg

Действието прескача на сутринта. Гювент се обажда на Наре и я пита, дали е помислила върху предложението му, защото той го прави за нейно добро и може един ден, да му благодари.

-Ти, чуваш ли се, какво говориш! Прави каквото знаеш! – отговаря Наре.
-Добре тогава! – отвръща Гювен и затваря, след което се обажда на човека си в затвора и го пита, дали е готов.
Текст от potv.bg
В същото време в имението пристигат адвокатът на Кахраман и 
съобщава, че до 24 часа трябва да освободят имението. Чувайки това 
Халисе припада, а Я...
В същото време в имението пристигат адвокатът на Кахраман и съобщава, че до 24 часа трябва да освободят имението. Чувайки това Халисе припада, а Яхия я откарва спешно в болница.
Действието се пренася на гробищата, където Мюге и Гедиз
 погребват Сахра. Гюлсие се обажда на Мюге, за да ѝ съобщи, че Халисе е в
 болницата. Мюге к...
Действието се пренася на гробищата, където Мюге и Гедиз погребват Сахра. Гюлсие се обажда на Мюге, за да ѝ съобщи, че Халисе е в болницата. Мюге казва на брат си, че трябва да вървят.
При Санджар идва адвокатът му, кой му съобщава, че прокурорът е готов с обвинението и ще поиска доживотна присъда.

Адвокатът му казва, че ако Наре свидетелства, що за човек е бил Акън и, че е била изнасилена от него, то може да намалят присъдата на половина.

-Ти разбираш ли какво искаш? Наре да разкаже пред всички, през какво ѝ се е наложило да премине, за да ми скъси срока с няколко години? Знаеш ли, колко трудно ще ѝ бъде? Да не се посмял да забъркваш Наре!– ядосва се Санджар.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...