Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.101 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Планът на Сахра не върви както тя иска, защото не може да изтръгне истината от Наре. Новото отмъщение на Гедиз е да съсипе финансово Санджар и най-вече да му вземе имението . Вижте още какво ще се случи в еп.101 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 5 декември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 100 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Сахра измисля хитър план, за да изкопчи истината за Акън от Наре.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 101 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 5 декември 2022 по Diema Family.

Планът на Сахра не върви както тя иска, защото не може да изтръгне истината от Наре.

Новото отмъщение на Гедиз е да съсипе финансово Санджар и най-вече да му вземе имението.

Караман става подозрителен, усещайки, че Сахра, Джейлан и Менекше са замислили нещо.

Текст от potv.bg

Санджар казва на Елван, че като се събуди Наре ще отидат в болницата, за да ги прегледат, а след това ще се върнат в имението, за да може Гюлсие да се погрижи за нея, като ѝ обещава да не дописка Яхия до нея.

От къщата излиза Сехра, която подслушваше и казва на Санджар, че няма нужда от преглед, защото тя ще тръгва за работа, а момичетата трябва добре да си починат.

-Лекарят от бързата казва, че трябва да си направят изследване – казва Санджар.

Сахра му отвръща, че няма нужда от изследвания, защото това е само хранително отравяне, а на Наре не ѝ трябва и друг нервен срив.

-Какъв нервен срив? – пита Санджар притеснен.
-Наре насън говореше и плачеше, че Санджар ще става баща, защото Менекше е бременна. Наре изглежда щастлива, показва на всички пръстена, нима жена, която е щастлива ще говори така? Тя има нужда от психиатър – казва Сехра.
-Никаква болница батко, а ти поговори с нея! – казва Елван.
Текст от potv.bg

Санджар се качва горе в стаята, където Наре все още спи и галейки я по косата я пита, дали все още не му е простила. Наре се събужда и го пита, какво е станало?

-Вие така добре сте закусили, че чак сте се отровили – отвръща Санджар.

Наре тръгва да става от леглото, както пита, как са останалите, а Санджар ѝ казва да си лежи, защото те са добре. Санджар ѝ казва, че като я е видял така много се е изпрашил, направо се е побъркал. Санджар моли Наре да го прегърне, а тя разперва ръце и нежно го прегръща.

Наре го вижда, че той си протрива крака и го пита, дали го боли, а след това вижда следите по ръцете му и го пита, с кой е успял да се сбие толкова рано, а той ѝ отговаря, че в къщи с Яхия, а пред портите ѝ с Гедиз.

-Затова ли те боли крака?

-Гедиз, знае къде да удря! – отговаря Санджар.


Текст от potv.bg

В същото време Гедиз изпраща съобщение на Сахра, ако до 10 мин. не дойде на неговото място, той сам ще дойде да я вземе.

Сахра казва на Елван, че ще отиде да види двойката горе и ако Наре по-добре ще отиде в болницата. Сахра се качва при тях, но виждайки ги, как се прегръщат си тръгва, без да им каже ѝ дума.

Текст от potv.bg

В същото време Санджар пита Наре, дали е щастлива? Наре му отговаря, че е щастлива и е уверена в това! Санджар я пита, дали от нещо е недоволна, а тя му отговаря, че има, че той стои без работа и я охранява, а това я побърква. Тя му нарежда да отиде сега да му проверят крака, след това да помогне на Зехра във фирмата, а довечера да доведе Мелек.

Санджар си тръгна, а след него излиза и Наре, за да се срещне с Гедиз.

Текст от potv.bg

Менекше с майка си и брат си се прибират в къщи, където ги пресреща Кахраман, който казва на Менкше, че е бременна и въобще не е надебелял за разлика от Джейлян. Той я пита, какво правят Джейлян и д-р Сехра в дома ѝ. Менекше тъкмо да отговори, когато излиза Джейлян и заплашва Кахраман, че ще се обади в полицията, ако дойде още един път и ще им разкаже всичко. Кахраман си тръгва.

Текст от potv.bg

Сехра отива при Гедиз, а той ѝ казва, че Наре не ѝ е играчка и не трябва да я докосва. Сехра го уверява, че Наре няма да пострада и му казва, че мисли да пробва да изкопча нещо от леля Фериде, но Гедиз ѝ казва да не я закача, защото тя е възрастна и може да умре.

-Боже колко си скучен! Докато ние търсим тялото на Акън, те ще се оженят и остареят заедно.

-Те, няма да се оженят, защото Санджар ще изгуби имението, а без него той няма да се ожени за Наре. Аз нямам време да чакам да се намери Акън, аз ще ги унищожа по-друг начин. Много скоро Санджар отново ще стане синът на бедняка. Намерил съм ти къща. Трябва да се махнеш от там, защото след като знае Кахраман, че ти живееш там, ще разбере и Санджар – заявява Гедиз.

Сехра му казва, че няма да отиде, защото се страхува да живее сама, защото когато майка ѝ си е прерязала вените е била само на 8 години.

Текст от potv.bg

В този момент вижда, че към тях се приближава Наре и започва да крещи, че няма да предаде единствената си приятелка.

-Ти и приятелките ми ли взе да подкупваш? Какво иска от теб? – пита Наре.

Сахра ѝ казва, че нали Акън е блъснал Санджар от скалата и е избягал, а Гедиз иска да я убеди, че Санджар е блъснал Акън, а вие сте заровили тялото му и я моли да я подслушва, за да му каже, къде са заровили Акън.

-Ти няма да се спреш, нали?! – пита Наре, а Гедиз ѝ казва, че някой трябва да я защити от самата нея и това е той. Наре казва на Гедиз да се спре, за да му прости някой ден. Гедиз си тръгва, като ѝ показва, че няма да се спре.
Текст от potv.bg
Сахра казва на Наре, че Гедиз е разбрал от някъде, че не е добре 
финансово и ѝ предложил дом, който той да плаща в замяна на 
информацията. Наре ѝ...
Сахра казва на Наре, че Гедиз е разбрал от някъде, че не е добре финансово и ѝ предложил дом, който той да плаща в замяна на информацията. Наре ѝ казва да си събира нещата и да дойде да живее при нея и Елван.
Джейлян и Менкше отиват при Сехра в болницата, където разбират, че Джейлян чака момче, а Менкше ѝ казва да не свиква с мисълта, защото това е нейният син със Санджар.

В този момент в болницата пристига Кахраман и казва на Зехра, че много добре знае, че Менкеше и Джейлян са при нея, и иска веднага да му каже какво е намислила, защото в противен случай, ще разкаже на Санджар, че е сестра на Акън.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...