Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.52 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре пристига навреме и показва на Санджар какво ще загуби, ако убие Акън. И още много изненади… Вижте още какво ще се случи в еп.52 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 27 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

„Дъщерята на посланика“, еп.53 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.53 (Diema Family) - какво ще се случи...

Санджар след като разбра, че Менекше е бременна, не знае как да се справи със ситуацията – как да каже на Наре, така, че тя да...

В епизод 51 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре се опитва да убеди Санджар да се откаже от плана си и да не убива Акън, но Санджар е непреклонен…


НА КРАТКО какво се случва в епизод 52 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 септември 2022 поDiema Family .

Локи се отива при Менекше и ѝ съобщава, че е видял колко щастлив е Санджар с Наре и дъщеря им . Тя внезапно припада от болка, но се оказва, че не само душевната болка е виновна.

Халисе е шокиран от новината и веднага се обажда на сина си, за да му съобщи, че съпругата му, с която е на път да се разведе, е в болница.
Текст от potv.bg

Санджар е на мястото, където крие Акън, той влиза при него и го пита, дали помни това място и сам отговаря, че навярно го помни , и сигурно разбира, защо го е довел именно тук. Санджар посочва надписа на стената – 100 000 000 долара. potv.bg

Ретроспекция: Разбираме, че именно тук, като деца Наре е запознала Санджар с Акън. А той се е похвалил, че въпреки, че родителите му са починали той е богат и има 100 милиона долара и може да купи всичко, което пожелае. Санджар пита Каврук, който също присъства на срещата 100 милиона колко нули има, а Каврук отговаря, че май осем, а Наре им казва, че сега ще провери и изписва цифрата на стената, и им казва, че е точно така.

Текст от potv.bg

Санджар вади ножа си и казва на Акън да си каже молитвата. Точно в този момент отвънка се чува свирене на клаксон на кола. Санджар излиза, а Акън крещи за помощ, Санджар се връща и слага лепенката на устата на Акън.

Отвънка Гедиз бесен го пита, дали го е направил, а Санджар му отвръща веднага да се маха от тук.potv.bg Гедиз му казва, че Наре е тръгнала насам и го пита, дали ще убие Акън гледайки Наре в очите.

-Ти ще станеш убиец, а Наре ще плаче, но аз ти се заклевам, че ще избърша сълзите ѝ – заканва се Гедиз. Санджар се връща и му казва, че това не е честно, а Гедиз му отвръща, че не е важно, дали е честно или не, ако Наре плаче, той ще я утеши и нито една нейна сълза няма да падне. -Аз ще бъда с твоята любима, тя ще бъде моя! Аз ще се оженя за Наре!
Текст от potv.bg
-Вярвам ти, Гедиз, но на Наре вярвам повече! Тя няма да ти позволи, защото в нейното сърце има само място за мен – отговаря Санджар.
-Вярвам ти, Гедиз, но на Наре вярвам повече! Тя няма да ти позволи, защото в нейното сърце има само място за мен – отговаря Санджар.


Санджар оставя Гедиз и отново влиза при Акън.

Отвънка пристигат Наре и Мелек.

Наре влиза при Санджар и го моли, бащата на дъщеря ѝ, да не бъде убиец!

Защото дъщеря им е прекрасна, а тя ще отвори врата, за да може да го види. Санджар гледа към Акън, а след това към Мелек и хвърля ножа и тичешком отива и прегръща дъщеря си!

Мелек го пита, защо са дошли тук, а Санджар ѝ отговаря, защото тя е прекрасна. Наре също се присъединява към тях и прегръща и двамата. Виждаме как Гедиз ги гледа от страни.

Текст от potv.bg

Локи отива при Менекше и ѝ казва, че е видял мъжът ѝ с дъщерята на посланика и дъщеря им и са изглеждали много щастливи. Менекше се смее като луда и припада. Майка ѝ дотичва и казва, че дъщеря ѝ е бременна и се притеснява да не направи аборт.

Атике отива при Халисе и ѝ казва, че Менекше е бременна, и сега е в болницата и я пита къде е Санджар, защото на дъщеря ѝ е зле, заради него.

Текст от potv.bg

В този момент Санджар е пред къщата на Наре, където пита Наре, ако е бил убил Акън, дали тя наистина е щяла да го покаже на Мелек, а тя му отговаря, че не, защото тя е вярвала в него, че няма да го направи.

Санджар я моли, да се видят в колибата от скалата, Наре не му казва, че ще отиде, но не му казва че няма да отиде.
Текст от potv.bg

В същото време в мелницата Гедиз бие Акън, за сестра си, за Зехра и Наре.

-Ти не ме биеш, заради Санджар, защото много се ядоса, като го видя да ги забира – казва Акън.
-Няма да ни скараш – отвръща Гедиз, като продължава да го налага.

Санджар изненадан наблюдава отстрани.

-Ти му завиждаш – предизвиква го Акън.
-Да завиждам му, защото неговата сестра ти се противопостави, а моята не – казва Гедиз и продължава с ударите. potv.bg Акън чу казва, че го е чул как е казал на Санджар, че обича Наре, а Гедиз му отвръща, че го е казал, за да не го убие, за да не се разстройва Наре. -Но, за мен няма кой да се разстройва, ако те убия – казва Гедиз и рита Акън.
Текст от potv.bg

Санджар се намесва и моли Гедиз да спре, а след това му обещава, че няма да го убие и моли Гедиз да се прибере.

Санджар наказва Акън, като изпуска върху него мелничен камък.

Текст от potv.bg

В същото време при Наре и Елван идва Зехра, а Елван ѝ съобщава хубавата новина, че Санджар е размислил и няма да убие Акън. Двете казва на Наре, че трябва да се съберат със Санджар, защото той ще се разведе с Менекше.

В този момент Гюлсие се обажда на Зехра и ѝ съобщава новината, че Менекше е бременна. Зехра без да казва какво е станало на Елван и Наре бързо си тръгва.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението на Санджар, където е докарана Менекше и е вързана към апарат, който следи тоновете на бебето.

В същото време се прибира Санджар в имението, за да се преоблече и отиде в колибата, където покани Наре да се видят, и вижда линейката в двора и пита Каврук, дали знае какво става?! potv.bg Каврук нищо не му отговаря. В салона Зехра също нищо не му казва, а Гюлсие отваря вратата на стаята и той вижда Менекше.

Санджар влиза точно в момента, в който лекарят гледа Менекше на ехограф. Санджар чува тоновете на бебето, разбирайки за какво става дума и шокиран сяда на близкия стол.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.101 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.100 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.99 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.98 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.96 (Diema Family) - какво ще се случи...